Hoe weet ik of mijn reacties zijn vastgelegd?

Uw reacties worden vastgelegd telkens wanneer u op de navigatieknoppen klikt:

• Klik op de knop Volgende om naar de volgende pagina te gaan.
  • Klik op de knop Gereed om de enquête te voltooien.

De opsteller van de enquête kan de namen van de knoppen bijwerken, maar uw reacties worden nog steeds vastgelegd.

Nadat u een enquête hebt voltooid, wordt uw browservenster mogelijk gesloten of wordt u naar een andere webpagina geleid. Deze instelling wordt beheerd door de opsteller van de enquête en is niet van invloed op het vastleggen van uw reacties.

Als u een kopie van uw reacties wilt, neemt u contact op met de opsteller van de enquête.

Uw reacties worden vastgelegd telkens wanneer u naar de volgende pagina gaat of op Gereed klikt om uw enquête te voltooien.