m

Automatisch verlengen

Betaalde plannen zijn abonnementen die standaard automatisch worden verlengd, zodat u uw toegang tot betaalde functies niet verliest bij de volgende factureringsdatum. U kunt de instellingen voor automatisch verlengen controleren op het tabblad Factureringsgegevens van uw account.

  • Als automatisch verlengen is ingeschakeld, wordt het abonnement verlengd op de volgende factureringsdatum en verliest u uw toegang tot de geavanceerde functies niet.
  • Als automatisch verlengen is uitgeschakeld, wordt uw abonnement niet verlengd op de volgende factureringsdatum. In plaats daarvan wordt er een downgrade naar een gratis plan uitgevoerd voor uw account en verliest u de toegang tot betaalde functies.

U kunt automatisch verlengen op elk gewenst moment annuleren. U kunt automatisch verlengen annuleren om te voorkomen dat uw betalingsmethode wordt gebruikt op uw volgende factureringsdatum of als u wilt voorkomen dat uw volgende factuur wordt verstrekt.

Hoe er wordt gefactureerd

De betaling van uw verlenging is verschuldigd op de volgende factureringsdatum. De wijze waarop u voor verlenging betaalt, is afhankelijk van uw betalingsmethode:

Betalingsmethode
Automatisch verlengen is ingeschakeld
Nu betalenDe betalingsmethode die op het tabblad Factureringsgegevens staat vermeld, wordt automatisch gebruikt voor het in rekening brengen van kosten op de volgende factureringsdatum.
Betalen per factuurWij sturen u en uw contactpersoon voor facturering 45 dagen voor uw volgende factureringsdatum een factuur. U hebt ook via het tabblad Factureringsgegevens toegang tot facturen. Betalingsmethoden en instructies voor hoe u kunt betalen, zijn op de factuur opgenomen.
TIP! Als u liever per e-mail een factuur ontvangt voor uw automatische verlenging in plaats van dat uw abonnementskosten automatisch op de volgende factureringsdatum in rekening worden gebracht, kunt aanvragen om per factuur te betalen.

Uw volgende factureringsdatum

De betaling van de verlenging van uw abonnement is verschuldigd op de volgende factureringsdatum. De meeste plannen worden elk jaar automatisch verlengd (elke 12 maanden). Dit gebeurt elk jaar op dezelfde dag. We bieden tevens een maandplan, dat verscheidene opties biedt voor de factureringsfrequentie.

Uw volgende factureringsdatum controleren:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam.
  3. Selecteer Mijn account.
  4. Klik op het tabblad Factureringsgegevens.
  5. Zoek naar Volgende factureringsdatum.

Teams

Het verlengingsbedrag omvat het totale aantal plaatsen in het team en is afhankelijk van de grootte van het team.

Gemiste betalingen

Als u uw geavanceerde plan of team actief wilt houden, moet u uw betaling verrichten voordat de volgende factureringsdatum wordt bereikt.

Betaalde plannen zijn abonnementen die worden standaard automatisch verlengd zodat u uw toegang tot betaalde functies niet verliest bij de volgende factureringsdatum. Als u besluit dat u uw geavanceerde plan na de volgende factureringsdatum niet wilt behouden, kunt u automatische verlenging annuleren.

Ontvang antwoorden