Betalingsmethoden

De beschikbare betalingsmethoden zijn afhankelijk van het factureringsland en uw aankoop. Bij een aankoop ziet u op de check-outpagina of op uw factuur de beschikbare betalingsmethoden. Kies het factureringsland en neem een kijkje.

Creditcard of bankpas

Met een creditcard of bankpas kunt u in alle landen meteen betalen voor een abonnement. U kunt allerlei soorten kaarten gebruiken.

• Nu betalen: selecteer Creditcard of bankpas op de check-outpagina.
  • Betalen per factuur: selecteer Factuur op de check-outpagina en bevestig de factureringsgegevens. Open dan de Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen om uw pas te gebruiken.
SEPA (automatische incasso)

U kunt abonnementen ook met automatische incasso betalen. Deze betalingsmethode is in veel Europese landen beschikbaar, maar niet in de Verenigde Staten.

• Nu betalen: selecteer SEPA Automatische incasso op de check-outpagina.
  • Betalen per factuur: selecteer Factuur op de check-outpagina, ga naar Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen om automatische incasso te gebruiken.
Overschrijving of bankoverschrijving (ACH)

Betaalt u voor een jaarabonnement, dan kunt u in alle landen behalve Egypte betalen per bankoverschrijving.

• Nu betalen: u kunt de gegevens van uw bank niet toevoegen op de check-outpagina. U betaalt namelijk per factuur.
  • Betalen per factuur: selecteer Factuur op de check-outpagina en bevestig de factureringsgegevens. Open dan de Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen. Onze bankgegevens en het betalingsproces staan op de factuur.
Cheque

Bent u in de Verenigde Staten gevestigd, dan kunt u jaarabonnementen ook met een cheque betalen. Buiten de Verenigde Staten kunt u facturen alleen bij bepaalde abonnementen en in enkele landen met een cheque betalen.

• Nu betalen: geen optie, u moet per factuur betalen.
  • Betalen per factuur: selecteer Factuur op de check-outpagina en bevestig de factureringsgegevens. Open dan de Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen. Ons adres en de instructies voor de betaling staan op de factuur.
Lokale bankoverschrijving

Buiten de Verenigde Staten kunt u in bepaalde landen kiezen voor een lokale bankoverschrijving om voor jaarabonnementen te betalen.

• Nu betalen: geen optie, u moet per factuur betalen.
  • Betalen per factuur: selecteer  Lokale bankoverschrijving​ op de check-outpagina, ga naar Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen. Als u op de check-outpagina voor een bankoverschrijving hebt gekozen, kunt u de factuur alleen met een bankoverschrijving betalen. U kunt de factuur niet met een creditcard of bankpas betalen.
PayPal

In sommige landen kunt u alle abonnementen met PayPal betalen. PayPal is niet beschikbaar in de Verenigde Staten.

• Nu betalen: selecteer PayPal op de check-outpagina en vul de factureringsgegevens in. U wordt doorgestuurd naar PayPal om uw betaling af te ronden. U vindt meer informatie in het artikel Betalingen per PayPal.
  • Betalen per factuur: Kies niet de optie Factuur op de check-outpagina, maar selecteer PayPal. Bij PayPal kunt u namelijk niet per factuur betalen.

Een betaling verrichten

Nu betalen

Kies de gewenste betalingsmethode en kijk of u daarmee meteen kunt betalen. Op de check-outpagina vult u de betalingsgegevens in en voert u de betaling uit. Uw account is klaar voor gebruik!

Betalen per factuur

Kijk of de gewenste betalingsmethode per factuur kan worden betaald. Kies in dat geval Factuur op de check-outpagina en vul de betalingsgegevens in. U ontvangt dan een factuur per e-mail van ons met een factuur. Klik op Betaling uitvoeren in het e-mailbericht of open de factuur via het tabblad Transactiegeschiedenis. De betalingsmethoden en de instructies voor de betaling staan op de factuur.

TIP! Elke betalingsmethode heeft een andere verwerkingsduur. Houd hiermee rekening als u de betaalde functies van uw account wilt gebruiken.

Ondersteunde valuta's

De valuta waarin u wordt gefactureerd, is afhankelijk van het factureringsland van uw betalingsmethode. Wij zorgen ervoor dat de factureringsvaluta duidelijk wordt weergegeven boven de knop Bevestigen of Betalen voordat u uw betaling voltooit.

Inkooporders

U kunt als volgt een inkoopordernummer toevoegen aan uw factuur. Inkooporders zijn echter geen geldige betalingsvormen. Als u uw account wilt activeren, moet u betalen via een van de geaccepteerde betalingsmethoden die op de factuur staan vermeld.

SurveyMonkey Audience

U kunt voor SurveyMonkey Audience-reacties betalen met een creditcard of betaalkaart. U kunt ook betalen met Audience-tegoed waarvoor u op basis van een factuur vooraf hebt betaald. U kunt dit tegoed vervolgens gebruiken voor afzonderlijke projecten. Alle details met betrekking tot betalen, beschikbare betalingsmethoden en waarnaar betalingen moeten worden verzonden, staan op de factuur.

Factureringsinformatie van SurveyMonkey

Betalingsmethoden, -instructies en bankgegevens van SurveyMonkey vindt u op uw factuur. Verstuur betalingen volgens de informatie die op de factuur staat vermeld. Als u aanvullende bedrijfsinformatie nodig hebt voor boekhoudkundige doeleinden, kunt naar Contactinformatie voor betalingen gaan.

Welke betalingsmethoden beschikbaar zijn, is afhankelijk van het abonnementstype, factureringsland en wat u koopt. Wanneer u tot een aankoop overgaat, wordt er nadat u het land hebt gekozen op de check-outpagina, een lijst weergegeven met alle betalingsmethoden die beschikbaar zijn.