Betalingsmethoden

Uit welke betalingsmethoden u kunt kiezen, is afhankelijk van het plantype, factureringsland en wat u koopt. Wanneer u tot een aankoop overgaat, wordt er, nadat u het land hebt gekozen op de SurveyMonkey-check-outpagina, een lijst weergegeven met alle betalingsmethoden die voor u beschikbaar zijn.

Ga naar...

SurveyMonkey-plannen

De beste manier om te achterhalen welke betalingsmethoden u kunt gebruiken, is door uw factureringsland te kiezen op de check-outpagina en te controleren welke methoden er worden weergegeven. Als u ervoor kiest om op basis van een factuur te betalen, ontvangt u per e-mail een factuur die u moet betalen. De betalingsmethoden worden op de factuur weergegeven.

Hier is een lijst met onze huidige betalingsmethoden:

Betalingsmethode
Beschikbaarheid
Betalen
Creditcard of bankpas

Alle landen: Alle plannen

Brazilië Enkeleuitzonderingen

Nu betalen: Selecteer Creditcard of bankpas op de betalingspagina. Zie kaartttypen.

Betalen per factuur: Selecteer Factuur op de check-outpagina, ga naar  Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen.

Overschrijving of bankoverschrijving (ACH)Alle landen: Jaarplannen

Nu betalen: Niet beschikbaar

Betalen per factuur: Selecteer Factuur op de check-outpagina, ga naar  Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen.

ChequeVerenigde Staten: Jaarplannen

Andere landen: Alleen bepaalde plannen

Nu betalen: Niet beschikbaar

Betalen per factuur: Selecteer Factuur op de check-outpagina, ga naar  Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen.

Lokale bankoverschrijvingVerenigde Staten: Niet beschikbaar

Bepaalde landen: Jaarplannen

Nu betalen: Niet beschikbaar

Betalen per factuur: Selecteer Lokale bankoverschrijving op de check-outpagina, ga naar  Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen.

PayPal

Verenigde Staten: Niet beschikbaar

Andere landen: Alleen bepaalde landen, bepaalde plannen

Nu betalen: Selecteer op de check-outpagina PayPal. U wordt doorgestuurd naar PayPal om uw betaling af te ronden. Zie PayPal-gegevens.

Betalen per factuur: Niet beschikbaar

SEPA Automatische incassoNederland, Duitsland, Spanje en Oostenrijk: Alle plannen

Nu betalen: Selecteer op de check-outpagina SEPA Automatische incasso.

Betalen per factuur: Selecteer Factuur op de check-outpagina, ga naar  Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen.

Nu betalen of betalen per factuur

Nu betalen

Als u een betalingsmethode kiest waarmee u direct kunt betalen, voert u uw betalingsinformatie in op de betalingspagina en verzendt u uw betaling. Als uw betaling is voltooid, wordt uw account onmiddellijk geüpgraded en kunt u de geavanceerde functies gaan gebruiken.

Betalen per factuur

Als u op de check-outpagina ervoor kiest om te betalen per factuur, sturen wij u per e-mail een factuur om uw betaling af te ronden. Klik op Betaling uitvoeren in de e-mail om de factuur te openen. U hebt ook via het tabblad Factureringsgegevens toegang tot uw te betalen facturen.

U kunt de factuur betalen via de methoden die op de factuur staan vermeld. Instructies worden op de factuur weergegeven.

Uw account wordt geüpgrade zodra we uw betaling hebben ontvangen en verwerkt. Dit betekent dat het enkele dagen kan duren voordat u toegang krijgt tot de geavanceerde functies. Als u direct toegang tot geavanceerde functies wilt, klikt u op Nu betalen op de factuur die u met een creditcard of bankpas wilt betalen.

Als u op de betalingspagina voor een bankoverschrijving hebt gekozen, kunt u de factuur alleen via een bankoverschrijving betalen. U kunt de factuur niet met een creditcard of bankpas betalen.

TIP! De betalingsmethode die u tijdens het betalen selecteert, bepaalt hoe uw account automatisch wordt verlengd.

Ondersteunde valuta's

De valuta waarin u wordt gefactureerd, is afhankelijk van het factureringsland van uw betalingsmethode. Wij zorgen ervoor dat een factureringsvaluta duidelijk wordt weergegeven boven de knop Bevestigen of Betalen voordat u uw betaling voltooit.

Inkooporders

U kunt als volgt een inkoopordernummer toevoegen aan uw factuur. Inkooporders zijn echter geen geldige betalingsvormen. Als u uw account wilt activeren, moet u betalen via een van de geaccepteerde betalingsmethoden die op de factuur worden vermeld.

SurveyMonkey Audience

U kunt voor SurveyMonkey Audience-reacties betalen via een creditcard of betaalkaart. U kunt ook betalen via Audience-tegoed waarvoor u op basis van een factuur vooraf hebt betaald. U kunt dit tegoed vervolgens gebruiken voor afzonderlijke projecten. Alle details met betrekking tot betalen, beschikbare betalingsmethoden en waarnaar betalingen moeten worden verzonden, worden weergegeven op de factuur.

Betalingsproblemen

Als uw betaling niet lukt of ongedaan wordt gemaakt door uw bank, moet u contact opnemen met uw bank om de betaling te autoriseren en vervolgens moet u opnieuw proberen om de betaling uit te voeren. Zie Creditcardbetalingen bij creditcardproblemen.

Factureringsinformatie van SurveyMonkey

Betalingsmethoden, -instructies en bankgegevens van SurveyMonkey vindt u op uw factuur. Verstuur betalingen volgens de informatie die op de factuur staat vermeld. Als u aanvullende bedrijfsinformatie nodig hebt voor boekhoudkundige doeleinden, kunt naar Contactinformatie voor betalingen gaan.

Welke betalingsmethoden beschikbaar zijn, is afhankelijk van het plantype, factureringsland en wat u koopt. Wanneer u tot een aankoop overgaat, wordt er, nadat u het land hebt gekozen op de check-outpagina, een lijst weergegeven met alle betalingsmethoden die beschikbaar zijn.