Afbeeldingskeuzevraag

Afbeeldingskeuze is een eenvoudig, gesloten vraagtype waarmee respondenten een of meer antwoorden in een vooraf gedefinieerde lijst met afbeeldingskeuzen kunnen selecteren. De afbeeldingen worden automatisch opgemaakt, zodat deze er goed uitzien op pc's en mobiele apparaten.

Video-overzicht

Een afbeeldingskeuzevraag maken

Dit vraagtype toevoegen:

1. Sleep Afbeeldingskeuze vanuit de sectie OPBOUWEN naar uw enquête en zet de vraag daar neer.
  2. Voer de tekst van de vraag in.
  3. Upload in de antwoordvelden uw afbeeldingen of voer de URL's in van afbeeldingen op het web.
  4. Configureer eventuele overige opties.
  5. Klik op Opslaan.

Opties en instellingen

Op de tabbladen Bewerken, Opties en Logica kunt u de vraag op de volgende manieren verder aanpassen:

Meer info: Vragen bewerken

Enquêtegedrag

Bekijk voordat u uw enquête verzendt een voorbeeld van uw enquêteontwerp. Zo weet u hoe uw enquête bij respondenten wordt weergegeven.

Als u vereist dat respondenten een specifiek aantal of een bereik met antwoordkeuzen beantwoorden, moet u de foutmelding aanpassen aan de vereisten, zodat respondenten weten hoe ze de vraag op correcte wijze moeten beantwoorden.

Resultaten analyseren

Afbeeldingskeuzevragen zijn gemakkelijk te analyseren, omdat ze gesloten zijn. U kunt regels opstellen voor filteren en vergelijken om uw enquêteresultaten op te splitsen. Elk diagramtype is beschikbaar voor deze vraag.

Afbeeldingskeuze is een eenvoudig, gesloten vraagtype waarmee respondenten een of meer antwoorden in een vooraf gedefinieerde lijst met afbeeldingskeuzen kunnen selecteren. De afbeeldingen worden automatisch opgemaakt, zodat deze er goed uitzien op pc's en mobiele apparaten.