Een enquête kopiëren

Als er een enquête wordt gekopieerd, wordt er een duplicaat van een enquête in uw account gemaakt. Op deze manier hoeft u niet vanaf het begin te beginnen of oude, reeds verzonden enquêtes te bewerken waarvoor u al reacties hebt verzameld.

Een kopie maken

Een enquête kopiëren:

1. Klik op + Enquête maken in de rechterbovenhoek van uw account.
  2. Kies Een bestaande enquête kopiëren.
  3. Blader door de enquêtes in het menu. Klik op de enquêtes om een voorbeeld weer te geven van de enquêtevragen en eerdere resultaten.
  4. Wanneer u de enquête hebt gevonden die u wilt kopiëren, klikt u onderaan het voorbeeld op Enquête kopiëren.
  5. Klik op de titel van de enquête om de kopie een nieuwe naam te geven.
  6. Bewerk de enquête. U kunt de gekopieerde versie echter op elke gewenste wijze bewerken zonder dat dit van invloed is op de oorspronkelijke enquête of de reacties hierop.

Aanvullende informatie

Houd bij het kopiëren van een enquête rekening met de volgende informatie:

U kunt een enquête binnen uw account kopiëren of zelfs een andere SurveyMonkey-gebruiker een kopie van één van zijn/haar enquêtes laten overdragen aan u.