Een enquête kopiëren

Als u een enquête kopieert, wordt er een duplicaat van een enquête in uw account gemaakt. Zo hoeft u niet vanaf het begin te beginnen of oude, al verzonden enquêtes te bewerken waarvoor u al reacties hebt verzameld.

Een kopie maken

Een enquête kopiëren:

1. Klik op + Enquête maken in de rechterbovenhoek van uw account.
  2. Kies Een bestaande enquête kopiëren.
  3. Blader door de enquêtes in het menu. Klik op de enquêtes om een voorbeeld weer te geven van de enquêtevragen en eerdere resultaten.
  4. Zodra u de enquête hebt gevonden die u wilt kopiëren, klikt u onder aan het voorbeeld op Enquête kopiëren.
  5. Klik op de titel van de enquête om de titel en de bijnaam te bewerken.
  6. Bewerk de enquête. U kunt de gekopieerde versie bewerken zonder dat dit van invloed is op de oorspronkelijke enquête of de reacties.

Aanvullende informatie

Houd bij het kopiëren van een enquête rekening met de volgende informatie:

U kunt een enquête binnen uw account kopiëren of zelfs een andere SurveyMonkey-gebruiker een kopie van zijn/haar enquêtes aan u laten overdragen.