Reacties wissen of verwijderen

U kunt individuele reacties verwijderen, alle reacties uit een verzamelprogramma of alle reacties voor een volledige enquête. Als u reacties verwijdert uit een gedeelde enquête, worden deze ook verwijderd uit accounts van de mensen met wie u samenwerkt.

Als u een gratis abonnement hebt, kunt in totaal 50 reacties uit uw account verwijderen, en niet 50 reacties per enquête.

Reacties worden definitief verwijderd. Als u reacties verwijdert, kunnen deze niet worden hersteld.
Individuele reacties verwijderen
  1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op de tab Individuele reacties bovenaan de pagina.
  3. Gebruik de linker- en rechterpijlknop om de reactie te zoeken die u wilt verwijderen.
  4. Klik op de knop Verwijderen in de rechterbovenhoek van de reactie.

Als u uw enquête hebt verzonden via een e-mailuitnodiging, wordt de geadresseerde niet verwijderd uit het verzamelprogramma en verandert de reactiestatus in het verzamelprogramma niet.

Alle reacties verwijderen uit een verzamelprogramma
  1. Ga naar de tab Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op . rechts van het verzamelprogramma.
  3. Klik op Alle reacties wissen in het vervolgkeuzemenu.
Alle reacties verwijderen voor een enquête
  1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes in uw account.
  2. Klik op . rechts van de enquête.
  3. Klik op Reacties wissen in het vervolgkeuzemenu.

Als u alle reacties uit een enquête wilt verwijderen die met u is gedeeld, moet u alle verzamelprogramma's aan de enquête één voor één wissen onder de tab Reacties verzamelen.

U kunt individuele reacties verwijderen, alle reacties uit een verzamelprogramma of alle reacties voor een volledige enquête.