Reacties wissen of verwijderen

U kunt individuele reacties verwijderen, alle reacties uit een verzamelprogramma of alle reacties voor een volledige enquête.

Als u een gratis plan hebt, kunt in totaal 50 reacties uit uw account verwijderen, en niet 50 reacties per enquête.

Individuele reacties verwijderen
  1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op de tab Individuele reacties boven aan de pagina.
  3. Gebruik de linker- en rechterpijlknop om de reactie te zoeken die u wilt verwijderen.
  4. Klik op de knop Verwijderen in de rechterbovenhoek van de reactie.

OPMERKING: Als u uw enquête hebt verzonden via e-mailuitnodiging, wordt de geadresseerde niet verwijderd uit het verzamelprogramma en verandert de reactiestatus in het verzamelprogramma niet.

Alle reacties verwijderen uit een verzamelprogramma
  1. Ga naar de tab Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op Aanpassen rechts van het verzamelprogramma.
  3. Klik op Alle reacties wissen in het vervolgkeuzemenu.
Alle reacties verwijderen voor een enquête
  1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes in uw account.
  2. Klik op . rechts van de enquête.
  3. Klik op Reacties wissen in het vervolgkeuzemenu.

OPMERKING: Om alle reacties uit een enquête te verwijderen die met u is gedeeld, moet u alle verzamelprogramma's aan de enquête één voor één wissen onder de tab Reacties verzamelen.

Verwijderde reacties herstellen

Als u verwijderde reacties moet herstellen, neemt u contact met ons op met de volgende informatie:

• Gebruikersnaam
  • Enquêtetitel
  • Datum van verwijdering
  • Naam van verzamelprogramma
  • Aantal reacties

Wij kunnen niet garanderen dat we de reacties volledig kunnen herstellen. Als enquêtevragen zijn bewerkt sinds u reacties hebt verwijderd, kunnen we de reacties mogelijk niet herstellen naar uw account.

Reacties wissen van gedeelde enquêtes Als u reacties wist van een gedeelde enquête, worden deze ook gewist in accounts van medewerkers. Houd contact met andere medewerkers zodat u zeker weet dat niemand anders de reacties nodig heeft die u wilt wissen.
U kunt individuele reacties verwijderen, alle reacties voor een bepaald verzamelprogramma of alle reacties voor een volledige enquête.