Mappen gebruiken om enquêtes te ordenen

Enquêtes op de pagina Mijn enquêtes kunnen worden ingedeeld en gefilterd met mappen. U kunt uw eigen mappen maken of de mappen gebruiken die automatisch worden gemaakt wanneer iemand enquêtes met u deelt.

De map Alle enquêtes is uw standaardmap. Klik op het vervolgkeuzemenu van de map om enquêtes in andere mappen te bekijken.

Ga naar...

Mappen beheren

Een nieuwe map maken

Een nieuwe map maken:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Alle enquêtes boven aan de enquêtelijst.
  3. Klik op Mappen beheren.
  4. Klik op +Nieuwe map.
  5. Voer een naam in voor de map.
  6. Klik op Opslaan.

De naam van een map wijzigen

De naam van een map wijzigen:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu Alle enquêtes boven aan de enquêtelijst.
  3. Klik op Mappen beheren.
  4. Klik op Bewerken rechts van uw map.
  5. Voer een nieuwe naam in.
  6. Klik op Opslaan.

Enquêtes naar een map verplaatsen

Enquêtes naar een map verplaatsen:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik bovenaan de enquêtelijst op het mappictogram o.
  3. Selecteer de enquêtes die u naar een map wilt verplaatsen.
  4. Klik op Verplaatsen naar... bovenaan de lijst.
    • Kies de map waarnaar u de enquêtes wilt verplaatsen.
    • Klik op + Nieuwe map, geef de map een naam en klik op Opslaan en verplaatsen.
Als u het mappictogram o niet in uw account ziet, vouwt u de sectie eronder uit voor een andere manier om uw enquêtes te verplaatsen.
Een andere manier om enquêtes naar een map te verplaatsen

BÈTAFUNCTIE: U kunt momenteel maar bij enkele klanten mappen verplaatsen met het menu onderaan de pagina.

Enquêtes naar een map verplaatsen:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes in uw account.
  2. Selecteer een of meer enquêtes.
  3. Klik in het menu dat onderaan de pagina verschijnt op Verplaatsen naar.
    • Kies de map waarnaar u de enquêtes wilt verplaatsen.
    • Klik op + Nieuwe map, geef de map een naam en klik op Opslaan en verplaatsen.

Gedeelde enquêtes

Wanneer u gedeelde enquêtes in uw account hebt, worden er automatisch mappen gemaakt om uw enquêtelijst in te delen.

MapnaamBeschrijving
Alle enquêtesElke enquête in uw account (waaronder enquêtes die met u zijn gedeeld).
Enquêtes die niet zijn gearchiveerdDe enquêtes in uw account die niet aan een map zijn toegevoegd (met uitzondering van enquêtes die met u zijn gedeeld).
Uw enquêtesEnquêtes waarvan u eigenaar bent
Enquêtes gedeeld met anderenEnquêtes waarvan u eigenaar bent en die u met anderen in uw team hebt gedeeld
Enquêtes gedeeld met uEnquêtes waarvan iemand anders eigenaar is en die met u zijn gedeeld
Het is niet mogelijk om enquêtes die met u zijn gedeeld naar uw mappen te verplaatsen. U kunt alleen eigen enquêtes verplaatsen.

Veelvoorkomende vragen

Kan ik de standaardmapweergave wijzigen?

De standaardweergave kan niet worden gewijzigd op de pagina Mijn enquêtes. Het is dus niet mogelijk om een aangepaste map weer te geven in plaats van Alle enquêtes. Klik op de pijl van het vervolgkeuzemenu Alle enquêtes om uw andere mappen te bekijken.

Kan ik een map met een wachtwoord beschermen om de toegang te beperken?

Nee, u kunt mappen niet met een wachtwoord beschermen. Elk SurveyMonkey-account is bedoeld voor één persoon. Iedereen dient over een eigen account met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord te beschikken.

Er zijn geweldige manieren om met andere mensen aan enquêtes te werken, ongeacht welk type SurveyMonkey-account u hebt.

Enquêtes op de pagina Mijn enquêtes kunnen worden ingedeeld en gefilterd met mappen. U kunt uw eigen mappen maken of de mappen gebruiken die automatisch worden gemaakt wanneer iemand enquêtes met u deelt. De map Alle enquêtes is uw standaardmap. Klik op het vervolgkeuzemenu van de map om enquêtes in andere mappen te bekijken.