SurveyMonkey

SurveyMonkey Audience voor academici

Docenten, nieuwe studenten en ouderejaars studenten kunnen reacties kopen via SurveyMonkey Audience om in een fractie van de tijd de onderzoekrespondenten te vinden die ze nodig hebben.

Neem onze ontwerpvereisten en aanbevolen procedures door, zodat u zeker weet dat uw project succesvol zijn. Het is slim om allerlei verschillende vraagtypen te gebruiken, maar om het gebruik van vragen van het type matrix/beoordelingsschaal te beperken. U kunt een instemmingsverklaring toevoegen aan uw enquête. Houd deze wel onder de 250 tekens.

Of u nu kiest voor ons Amerikaanse panel via SurveyMonkey Contribute of Rewards, of een mondiaal panel via onze partners, u krijgt de reacties die u nodig hebt voor uw bestelling. Meer informatie over de enquêterespondenten die uw enquête invullen.

Bestellingen worden in een paar dagen voltooid, mits de enquête voldoet aan onze richtlijnen en toereikend presteert. Als u zich richt op een zeer specifiek publiek of als de enquête onvoldoende presteert, kan het langer duren voordat uw bestelling is voltooid.

SurveyMonkey Audience is een oplossing die klanten helpt een doelpubliek te bereiken voor het invullen van hun enquêtes. We werven enquêtedeelnemers onder de miljoenen mensen die maandelijks SurveyMonkey-enquêtes beantwoorden. Het werven van potentiële enquêtedeelnemers verloopt via SurveyMonkey Contribute, onze SurveyMonkey Rewards-app en een mondiaal panel. SurveyMonkey Audience wordt veel gebruikt door studenten, onderzoekers en academici die gegevens voor hun onderzoek verzamelen. SurveyMonkey Audience voert een enquête van een klant uit zolang deze voldoet aan onze vereisten voor de lengte van de enquête en andere richtlijnen. Ook moeten we tegemoet kunnen komen aan de afstemmingsverzoeken van de klant op het tijdstip dat de enquête van start moet gaan.

Alle enquêtes die worden verzonden via SurveyMonkey Audience, moeten voldoen aan het SurveyMonkey Audience-beleid.

Lees de SurveyMonkey Contribute-privacymelding en SurveyMonkey Rewards-privacymelding voor informatie over de privacy van panelleden en panelkopers.