SurveyMonkey

Kunnen respondenten hun antwoorden afdrukken?

Exports

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Nee, respondenten kunnen geen overzicht met hun antwoorden afdrukken nadat ze een enquête hebben ingevuld. Als u respondenten echter toestaat om reacties te bewerken, kunnen ze teruggaan om hun reacties te bekijken of te wijzigen.

Als maker van de enquête kunt u een PDF exporteren en afdrukken van een individuele reactie in de sectie Resultaten analyseren.

Afhankelijk van uw situatie kunt u overwegen om een formulier te maken in plaats van een enquête om de gegevens te verzamelen die u nodig hebt. Formulieren zijn nuttig voor het verzamelen van informatie waarbij de maker van het formulier en de respondenten zelf over een eigen exemplaar moeten beschikken dat ze kunnen bewaren. Enquêtes zijn het meest geschikt voor het verzamelen van feedback en het nemen van beslissingen op basis van verzamelde resultaten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een bestelformulier. Klanten willen bijhouden wat ze hebben besteld, en het bedrijf moet de reactie bewaren om de levering te kunnen afwikkelen.

Met Wufoo kunt u online formulieren opbouwen. Hiermee kunt u bevestigingsberichten instellen, zodat respondenten automatisch een e-mail ontvangen met al hun antwoorden en eventueel een aangepast bericht.

Het is niet mogelijk om automatisch een voltooiingscertificaat te genereren voor respondenten. Er bestaan echter twee alternatieven: