m

Kunnen respondenten hun reacties afdrukken?

Nee, respondenten kunnen geen registratie van hun antwoorden afdrukken nadat ze een enquête hebben voltooid. Als u respondenten echter toestaat om reacties te bewerken, kunnen ze teruggaan om hun reacties te bekijken of te wijzigen.

Als maker van de enquête kunt u een PDF exporteren en afdrukken van een individuele reactie in de sectie Resultaten analyseren.

U kunt bijvoorbeeld een formulier maken in plaats van een enquête om de benodigde gegevens te verzamelen. Formulieren zijn handig voor het verzamelen van informatie en om als maker van het formulier en de respondent zelf een registratie te hebben. Een enquête is het meest geschikt om feedback te verzamelen en dan op basis van de samengevoegde resultaten beslissingen te nemen. We geven een bestelformulier als voorbeeld. Klanten willen graag registreren wat ze hebben besteld en het bedrijf moet de reactie registreren om de levering af te ronden.

Met Wufoo kunt u online formulieren opbouwen. Hiermee kunt u bevestigingsberichten instellen, zodat respondenten automatisch een e-mail ontvangen met al hun antwoorden en eventueel een aangepast bericht.

Bewijs van voltooiing afdrukken

U kunt niet automatisch een certificaat van voltooiing afdrukken voor respondenten. Maar er zijn twee alternatieven:

U kunt de optie voor het voltooien van de enquête bewerken, zodat respondenten worden doorgeleid naar een certificaat dat u buiten SurveyMonkey hebt gemaakt.

Ontvang antwoorden