De taal van uw account wijzigen

Wijzig uw taalinstellingen om SurveyMonkey in uw voorkeurstaal te gebruiken. U ontvangt dan ook berichten (zoals betalingsbewijzen) in de taal van uw keuze. Alle bestaande enquêtes en gegevens blijven gewoon toegankelijk nadat u uw taalinstellingen hebt gewijzigd.

De standaardtaal van uw account wijzigen:

1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw account.
  2. Klik op Mijn account.
  3. Schuif omlaag naar het gedeelte Algemene voorkeuren.
  4. Klik op Bewerken naast Taal.
  5. Kies uw voorkeurstaal in het vervolgkeuzemenu.
  6. Klik op Taal wijzigen.

Als u een enquête opstelt, komt de enquêtetaal overeen met de taal die u hebt ingesteld voor uw account. U kunt de taal van een afzonderlijke enquête wel altijd wijzigen, onafhankelijk van de accounttaal.

Beschikbare talen

SurveyMonkey en de klantondersteuning zijn beschikbaar in diverse talen.

TaalSurveyMonkeyKlantondersteuning
Engels33
Nederlands33
Spaans33
Frans33
Duits33
Portugees33
Italiaans3å
Japans3å
Russisch3å
Koreaans3å
Turks3å
Zweeds3å
Deens3å
Fins3å
Noors3å
Traditioneel Chinees3å

U kunt in een oogwenk de taal die u gebruikt bij het surfen op de website van SurveyMonkey wijzigen. Dat doet u in de voettekst. U kunt ook uw taalvoorkeur opslaan op de pagina Mijn account.