Diagrammen exporteren

Betaalde functie: Alleen met een betaald abonnement kunt u enquêteresultaten exporteren.

U kunt uw aangepaste diagrammen exporteren en deze gebruiken in presentaties, verzenden via e-mail of delen op elke gewenste locatie. Aangepaste diagrammen kunnen niet worden geëxporteerd naar een CSV- of XLS-bestand.

U kunt een individueel diagram exporteren of alle diagrammen tegelijk:

• Als u een afzonderlijk diagram wilt exporteren in de PNG-indeling, klikt u op Opslaan als direct boven het vraagdiagram en kiest u Alleen vraagdiagram.
  • Als u alle diagrammen wilt exporteren, klikt u op Opslaan als bovenaan de pagina en klikt u op Bestand exporteren. Selecteer Alle overzichtsgegevens. Kies de indeling PDF of PPT.

U kunt de diagrammen downloaden naar uw computer door op de gewenste export te klikken in het menu } Exports in de linkerzijbalk. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

TIP! U kunt uw enquêteresultaten en aangepaste diagrammen delen per URL. De gegevens in de diagrammen worden bijgewerkt terwijl de enquête reacties verzamelt.
Maak aangepaste diagrammen van uw gegevens en download deze naar uw computer of deel ze online.