Typen Enterprise-teamlicenties, rollen en machtigingen

Enterprise-teams: Dit artikel is voor Enterprise-teams. Als u een Advantage-team of Premier-team hebt, ga dan naar typen teamlicenties en machtigingen.

Uw licentie en rol in een team bepalen welke accountmachtigingen u hebt en hoe u kunt samenwerken met uw team.

Ga naar...

Licenties en rollen

Power en Casual

Uw Enterprise-team heeft een vast aantal Power-gebruikerslicenties en een onbeperkt aantal licenties voor Casual-gebruikers.

Binnen deze twee categorieën licenties vormen de roltoewijzingen de samenwerkingsstructuur van uw team. Hier vindt u de licenties en de verschillende rollen:

LicentieRolBeschrijving
PowerPrimaire beheerderDe primaire beheerder gaat over de facturering, het bibliotheekbeheer en het toewijzen van rollen.
PowerBeheerderBeheerders hebben haast dezelfde machtigingen als de primaire beheerder, waaronder die voor het beheren van divisies, bibliotheken en rollen.
PowerDivisiebeheerderDivisiebeheerders beheren de aan hen toegewezen divisies, de mensen in deze divisies en hun divisiebibliotheken.
PowerPower-gebruikerPower-gebruikers kunnen enquêtes maken en delen met behulp van alle Enterprise-functies en gereedschappen.
CasualCasual-gebruikerCasual-gebruikers hebben toegang tot eenvoudige SurveyMonkey-functies; ze kunnen enquêtes maken en een voorbeeld weergeven van het werk van hun teamgenoten. Enterprise-teams hebben een onbeperkt aantal licenties voor Casual-gebruikers.

Verouderde abonnementen

Als uw Enterprise-team deel uitmaakt van een verouderd abonnement, ziet u licenties voor Volledige toegang en Starter in plaats van Power en Casual. Neem contact op met uw Customer Success Manager voor vragen over de specifieke eigenschappen van uw abonnement.

Binnen deze twee categorieën licenties vormen de roltoewijzingen de samenwerkingsstructuur van uw team. Hier vindt u de licenties en de verschillende rollen:

LicentieRolBeschrijving
Volledige toegangPrimaire beheerderDe primaire beheerder gaat over de facturering, het bibliotheekbeheer en het toewijzen van rollen.
Volledige toegangBeheerderBeheerders hebben haast dezelfde machtigingen als de primaire beheerder, waaronder die voor het beheren van divisies, bibliotheken en rollen.
Volledige toegangDivisiebeheerderDivisiebeheerders beheren de aan hen toegewezen divisies, de mensen in deze divisies en hun divisiebibliotheken.
Volledige toegangVolledige gebruikerVolledige gebruikers kunnen enquêtes maken en delen met behulp van alle Enterprise-functies en gereedschappen.
StarterStarter-gebruikerStarter-gebruikers hebben toegang tot eenvoudige SurveyMonkey-functies.

Machtigingen

Power- en Casual-functies

Hier vindt u een handige vergelijkingsgids tussen de verschillende beschikbare functies voor Power-licenties en Casual-licenties:

PowerCasual
Enquêtes bouwen
Onbeperkt aantal enquêtes
Onbeperkt aantal vragenTien vraagblokken per enquête
Geavanceerde vragen (matrix, commentaarvak, klikoverzicht, sterrenwaardering, a/b-testen, bestandupload, etc.)Essentiële vraagtypen
Logica (logica voor overslaan, overnemen van vragen en antwoorden, randomisatie, diskwalificatie, quota, aangepaste variabelen, etc.)Kan geen logica toevoegen
Geavanceerde logica (geavanceerd vertakken*, geavanceerd overnemen van vragen en antwoorden*) *Kan geen logica toevoegen
Meertalige enquêtes* *Kan geen vertaalbestand toevoegen
Branding
Teamthema's
Premium en aangepaste thema'sStandaardthema's
Aangepaste grafiekkleurenStandaard grafiekkleuren
Branding verbergen (enquêtevoettekst, gedeelde gegevens, gesloten pagina)SurveyMonkey- of Momentive-branding
Aangepast URL-eindeWillekeurig gegenereerd URL-einde
URL eigen merkgebruiksurveymonkey.com url
Eindpagina voor enquête (plus aangepast dankwoord, aangepaste diskwalificatie)SurveyMonkey- of Momentive-eindpagina
Verzenden
Verzend zo vaak als nodig en geen reactielimiet
Geavanceerde verzamelpramma's (uitnodiging per e-mail, insluiten in website, offline kiosk*, sms-bericht*, QR-code, etc.) *Alleen webkoppeling
Terugkerende enquêteKan niet automatisch enquêtes genereren
Slimme meldingenKan geen e-mails activeren
Analyseren
Alle reacties weergeven
Gegevens exporterenPagina's met gedeelde gegevens en dashboards
Onbeperkte regels en filtersSlechts één regel per keer toepassen
Gecombineerde filtersSlechts één regel per keer toepassen
Opgeslagen weergavenPagina's met gedeelde gegevens en dashboards
KruistabelrapportenPagina's met gedeelde gegevens en dashboards
Geavanceerde analyse (reactiekwaliteit, stemmingsanalyse, woordwolk, taggen, statistische significantie, etc.)Diagrammen en gegevenstabellen
Samenwerking
Enquêtes delen en samenwerkenAlleen enquêtes weergeven die zijn gedeeld door Power-licenties
Werkgroepen maken en beherenKan geen lid worden van werkgroepen
Wachtwoordbescherming (enquêtetoegang, gedeelde gegevens, gedeeld dashboard)Iedereen met een koppeling kan weergeven
Overgeplaatste enquêtes ontvangenKan geen overplaatsingen overplaatsen of ontvangen
Telefonische ondersteuningAlleen ondersteuning via e-mail

* Add-on-functie beschikbaar voor Power-licenties afhankelijk van de abonnements- en beheerderinstellingen

Beheerderrollen voor Power-licenties

Naast de Power-licentiefuncties hebben primaire beheerders en beheerders meer mogelijkheden om hun team te beheren. Hier vindt u belangrijke verschillen tussen de rollen:

Primaire beheerderBeheerder
Items toevoegen aan de teambibliotheek
Teamoverzicht weergeven
Gebruikers weergeven en beheren
Gebruikers uitnodigen voor lidmaatschap van het team
Doorlopende ondersteuning van de Customer Success Manager
Teamactiviteit weergeven
Factureringsgegevens beherenAlleen weergeven
Aanmeldingen en registraties beheren met accountcontroleGebruikers beheren en gebruikers uitnodigen
Standaardmachtigingen voor het hele team instellenAfhankelijk van de algemene instelling
Algemene teambrede instellingen beherenAlleen weergeven

* Ga voor meer informatie over divisiebeheerders naar Divisies

Uw licentie of rol wijzigen

Hoe wijzig ik mijn licentie of rol?

Als u een Power-licentie wilt, klikt u op Power-licentie aanvragen bovenaan een pagina om uw primaire beheerder een verzoek te sturen, of klik op Functie aanvragen als u een vergrendelde functie ziet die u graag wilt gebruiken.

Neem voor alle andere verzoeken contact op met uw primaire beheerder. Als u hun e-mailadres wilt opzoeken, klikt u op uw gebruikersnaam in de hoofdnavigatie, ga dan naar Mijn account en vind het e-mailadres van uw primaire beheerder onder Accountgegevens.

Hoe controleer ik de status van mijn Power-licentieaanvraag?

Klik op Power-licentie aanvragen bovenaan een pagina om te zien wanneer u het verzoek hebt verstuurd, het e-mailadres van uw primaire beheerder en een optie om ze met één klik te helpen herinneren. U krijgt een e-mail zodra de primaire beheerder uw aanvraag heeft geaccepteerd of afgewezen.

Kan ik een Power-licentie aanvragen als ik al ben afgewezen?

Ja, u kunt altijd een Power-licentie aanvragen. Als u in het verleden bent afgewezen, neem dan contact op met uw primaire beheerder om ervoor te zorgen dat hij of zij uw aanvraag begrijpt.

Uw Enterprise-team beheren

Om uw Enterprise-team te beheren, moet u een primaire beheerder of beheerder zijn. Divisiebeheerders, ga naar Divisies.

Licenties of rollen wijzigen

1. Selecteer Mijn team in het hoofdnavigatiemenu.
  2. Selecteer Gebruikers beheren.
  3. Zoek de gebruikersnaam van degene wiens licentie of rol u wilt wijzigen, klik op :dot:dot:dot: en kies Gebruikersdetails weergeven.
  4. Klik naast de licentie of rol op Wijzigen.
  5. Kies een nieuwe licentie of rol.
  6. Klik op Opslaan. De gebruiker ontvangt een e-mail met de melding dat u hun rol of type licentie hebt gewijzigd.

Neem contact op met uw Customer Success Manager als u tegen problemen aanloopt.

Power-licentieaanvragen

Hoe beoordeel ik Power-licentieaanvragen van mijn team?
  1. Selecteer Mijn team in het hoofdnavigatiemenu.
  2. Selecteer Gebruikers beheren.
  3. Als er een verzoek in afwachting is, ziet u een melding bovenaan de pagina. Klik op Verzoek weergeven om het verzoek te beoordelen en af te wijzen of goed te keuren.
Hoeveel Power-licenties kan ik toewijzen?

Elk Enterprise-abonnement heeft een vast aantal Power-licenties dat u kunt toewijzen. Als u wilt zien hoeveel licenties uw abonnement heeft:

1. Selecteer Mijn team in het hoofdnavigatiemenu.
  2. Ga in uw Teamoverzicht naar Licenties beschikbaar.
  3. U ziet hoeveel Power-licenties beschikbaar zijn en hoeveel er zijn toegewezen.
Tip! Wilt u meer Power-licenties? Neem contact op met uw Customer Success Manager.

Leer hoe uw licentie en rol in een Enterprise-team bepalen welke accountmachtigingen u hebt en hoe u kunt samenwerken.