m

Sjablonen voor werknemerbetrokkenheidsenquêtes

Sjabloon voor werknemerbetrokkenheid

De sjabloon voor werknemerbetrokkenheid is ontwikkeld om HR-medewerkers inzicht te geven in elk aspect van de werknemerservaring; betrokkenheid, regelingen, loopbaanontwikkeling, relatiebeheer, salaris en werkomgeving.

De sjabloon bevat een serie van 40 vragen met een Likert-schaal waarmee u gemakkelijk de betrokkenheid en de tevredenheid van werknemers kunt beoordelen én kunt bepalen wat er nog verbeterd kan worden.

De sjabloon gebruiken

De sjabloon voor werknemerbetrokkenheid is een gratis sjabloon die beschikbaar is voor iedereen met een SurveyMonkey-account.

De sjabloon gebruiken:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account of registreer u bij SurveyMonkey.
  2. Klik op Enquête maken in de rechterbovenhoek van uw account.
  3. Gebruik de zoekbalk of blader door ALLE SJABLONEN om de sjabloon voor werknemerbetrokkenheidsenquêtes te zoeken en selecteren.
  4. Klik op Deze sjabloon gebruiken.
  5. U hoeft niet alle vragen in de sjabloon te gebruiken. Maar hoe meer vragen u gebruikt waarvoor een benchmark beschikbaar is, des te meer vergelijkingen u zult zien in uw resultaten.
  6. Voeg vragen toe specifiek voor uw bedrijf zodat u nog meer inzicht krijgt in uw werknemers.
  7. Klik op THEMA'S in de linkerzijbalk om de vormgeving van de enquête te bewerken.
  8. Uw enquête verzenden.
Uw resultaten analyseren

In het gedeelte Resultaten analyseren hebt u niet alleen toegang tot uw enquêteresultaten, maar kunt u ook uw resultaten vergelijken met SurveyMonkey-benchmarks.

Sjabloon StandOut Organisatie en leiderschap

De sjabloon StandOut Organisatie en leiderschap wordt sinds 13 maart 2017 niet meer gebruikt. Als u een enquête verzendt die deze sjabloon gebruikt:

  • Kunt u deze nog steeds uitsturen en kunt u er nog steeds kopieën van maken. Uw enquête raakt niet beschadigd en de enquêtevragen zijn nog steeds geschikt voor het meten van werknemerbetrokkenheid.
  • Alle reacties die u voor de enquête hebt ontvangen, blijven veilig in uw resultaten staan. Het is met ingang van 28 april 2017 echter niet meer mogelijk om de speciale diagrammen en gegevenspunten weer te geven die voor deze sjabloon zijn gemaakt, zoals de GEI-score (Global Engagement Index), het percentage volledige betrokkenheid of StandOut GEI-benchmarkgegevens. Maakt u zich echter geen zorgen: u kunt uw diagrammen aanpassen met onze standaardopties, zoals cirkeldiagrammen, ringdiagrammen en staafdiagrammen.

Meer sjablonen

U vindt nog meer werknemersenquêtes door in de categorie Human Resources door enquêtesjablonen te bladeren.

Wij beschikken bijvoorbeeld over een 360-graden feedback-enquête. U kunt een uitnodiging verzenden per e-mail of een webkoppeling maken voor elke werknemer die u wilt beoordelen. Vervolgens kunt u uw resultaten filteren op e-mailadres of verzamelprogramma om de resultaten per werknemer te bekijken.

We bieden voor enquêtes over werknemerbetrokkenheid een speciale sjabloon waarvoor benchmarks beschikbaar zijn. U vindt nog meer werknemersenquêtes door in de categorie Human Resources door enquêtesjablonen te bladeren.

Ontvang antwoorden