SurveyMonkey

Sjabloon voor betrokkenheidsenquête voor werknemers

De sjabloon voor werknemerbetrokkenheid is ontwikkeld om HR-medewerkers inzicht te geven in elk aspect van de werknemerservaring; betrokkenheid, regelingen, loopbaanontwikkeling, relatiebeheer, salaris en werkomgeving.

De sjabloon bevat een serie van 40 vragen met een Likert-schaal waarmee u gemakkelijk de betrokkenheid en de tevredenheid van werknemers kunt beoordelen én kunt bepalen wat er nog verbeterd kan worden.

  • De sjabloon gebruiken
  • Uw resultaten analyseren

De StandOut-sjabloon voor het polsen van betrokkenheid wordt sinds 13 maart 2017 niet meer gebruikt. Als u een enquête hebt verzonden die deze sjabloon gebruikt:

  • Kunt u deze nog steeds uitsturen en kunt u er nog steeds kopieën van maken. Uw enquête raakt niet beschadigd en de enquêtevragen zijn nog steeds geschikt voor het meten van werknemersbetrokkenheid.
  • Alle reacties die u voor de enquête hebt ontvangen, blijven veilig in uw resultaten staan. Het is met ingang van 28 april 2017 echter niet meer mogelijk om de speciale diagrammen en gegevenspunten weer te geven die voor deze sjabloon zijn gemaakt, zoals de GEI-score (Global Engagement Index), het percentage volledige betrokkenheid of StandOut GEI-benchmarkgegevens. Maakt u zich echter geen zorgen: u kunt uw diagrammen aanpassen met onze standaardopties, zoals cirkeldiagrammen, ringdiagrammen en staafdiagrammen.

U vindt nog meer werknemersenquêtes door in de categorie Human Resources door enquêtesjablonen te bladeren.

Wij beschikken bijvoorbeeld over een enquête voor een 360-graden personeelsevaluatie. U kunt een uitnodiging verzenden per e-mail of een webkoppeling maken voor elke werknemer die u wilt beoordelen. Vervolgens kunt u uw resultaten filteren op e-mailadres of verzamelprogramma om de resultaten per werknemer te bekijken.