m

Aangepaste naam en e-mailadres van afzender

Enterprise-functie: Neem contact op met Sales als u geïnteresseerd bent. Als u al een Enterprise-account hebt, neemt u contact op met uw Customer Success Manager (CSM).

Gebruikt u een aangepaste naam en e-mailadres van de afzender? Dan kunt u het merk van uw organisatie uitlichten en uw uitnodiging per e-mail persoonlijk afstemmen. Wanneer u een uitnodiging per e-mail verzendt, zien respondenten de aangepaste naam en het e-mailadres van de afzender in het veld Van. Zo weten ze meteen van wie de enquête afkomstig is.

Ga naar...

 

De aangepaste naam en het e-mailadres van de afzender bewerken

De primaire beheerder kan samenwerken met zijn of haar CSM om het domein, de standaard afzendernaam en het e-mailadres voor uw team in te stellen. Iedereen in het team kan de aangepaste naam en het e-mailadres van de afzender bijwerken bij de keuze van verzamelprogrammaopties voor een uitnodiging per e-mail.

De aangepaste naam en het e-mailadres van de afzender wijzigen:

  1. Stel uw uitnodigingsbericht op en klik op Volgende.
  2. Klik op Aangepaste naam en e-mailadres van afzender.
  3. Klik op Wijzigen.
  4. Bewerk de naam van de afzender.
  5. Bewerk het e-mailadres. U kunt alleen het eerste gedeelte van het e-mailadres bewerken: dus alles wat voor het symbool @ staat. Het domein komt altijd overeen met het domein van uw team.
  6. Klik op Opslaan.

Alle nieuwe uitnodigingen per e-mail worden verzonden met de aangepaste afzendernaam en het e-mailadres. E-mails die zijn verzonden of gepland voordat Aangepaste naam en e-mailadres van afzender is ingesteld voor uw team, worden nog steeds verzonden vanaf het e-mailadres van de afzender.

Antwoorden

Antwoorden op uw uitnodiging per e-mail worden verzonden naar het e-mailadres van het account, tenzij uw primaire beheerder een antwoorde-mailadres voor uw team heeft ingesteld. Neem contact op met uw primaire beheerder voor meer informatie over wat u kunt verwachten.

Beperkingen

Als uw primaire beheerder het aangepaste domein voor uw team instelt, kunt u de afzenderdomeinen surveymonkey.com en research.net niet gebruiken. De URL voor eigen merkgebruik is nog wel beschikbaar voor uw enquête.

 

Wat respondenten zien

Het veld Van

Als mensen een e-mailuitnodiging in hun Postvak IN krijgen, ziet het veld Van er ongeveer zo uit:

[Naam] < e-mailadres@voorbeeld.domein.com >

Het veld Aan

Elke persoon ontvangt een unieke uitnodiging per e-mail en ziet alleen het eigen e-mailadres in het veld Aan.

 

Gebruikt u een aangepaste naam en e-mailadres van de afzender? Dan kunt u het merk van uw organisatie uitlichten en uw uitnodiging per e-mail persoonlijk afstemmen. Als u een uitnodiging per e-mail verzendt, zien respondenten de aangepaste naam en het e-mailadres van de afzender in het veld Van. Zo weten ze meteen van wie de enquête afkomstig is.

Ontvang antwoorden