Vragenbank met aangepaste vragen

ENTERPRISE-FUNCTIE: Als u al een Enterprise-abonnement heeft, kunt u contact opnemen met uw Customer Success Manager voor de vragenbank met aangepaste vragen. Neem contact op met de afdeling Sales als u geïnteresseerd bent in een Enterprise-abonnement.

Met de vragenbank met aangepaste vragen kunnen primaire beheerders en beheerders aangepaste vragen toevoegen aan de Bibliotheek van hun team. Iedereen in het team kan de vragen vanuit de vragenbank toevoegen aan zijn of haar enquête.

Ga naar...

Vragen toevoegen aan de bibliotheek

Primaire beheerders en beheerders kunnen enquêtevragen aan de bibliotheek toevoegen.

Een nieuwe vraag toevoegen aan de bibliotheek:

1. Ga naar het tabblad Enquête ontwerpen, maak een vraag en klik op Opslaan.
  2. Plaats de muiswijzer op de vraag en klik op Bibliotheek.
  3. (Optioneel) Voeg tags toe. Klik op het veld Tags toevoegen, typ de gewenste tag en klik op Tag maken als u een nieuwe tag wilt toevoegen. Of kies een bestaande tag uit de lijst.
  4. Klik op Toevoegen aan bibliotheek.

Tags

Tags categoriseren uw bedrijfsvragen zodat ze gemakkelijker kunnen worden gevonden. Mensen die vragen zoeken in de vragenbank van uw team, kunnen filteren op tag.

Tags zijn hoofdlettergevoelig.

Vragen in de bibliotheek beheren

Primaire beheerders en beheerders kunnen bedrijfsvragen bijwerken en verwijderen.

Bedrijfsvragen bijwerken

Wanneer u een bedrijfsvraag bijwerkt in de bibliotheek van uw team, komt de nieuwe versie van de vraag beschikbaar voor uw team. Ze kunnen deze in de toekomst aan nieuwe enquêtes toevoegen. Eventuele bestaande enquêtes die oudere versies van de vraag gebruiken, worden niet bijgewerkt.

Een bedrijfsvraag bijwerken:

1. Op het tabblad Enquête ontwerpen: voeg de bedrijfsvraag toe die u wilt bijwerken.
  2. Bewerk de vraag en opties en klik op Opslaan.
  3. Plaats de muiswijzer op de vraag en klik op Bibliotheek.
  4. Controleer de vraag en werk de tags bij.
  5. Klik op Vraag bijwerken om de nieuwe versie naar de bibliotheek op te slaan.

Als de vraag die u wilt bijwerken al overeenkomt met de versie in uw bibliotheek, wordt de tekst Overeenkomst met bibliotheek weergegeven.

Bedrijfsvragen verwijderen

Een vraag uit de bibliotheek verwijderen:

1. Klik rechts boven in de hoek op uw gebruikersnaam en selecteer Bibliotheek.
  2. Zoek de vraag die u wilt verwijderen, klik op . en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen.

Wanneer u een vraag uit de bibliotheek verwijdert, wordt de vraag niet verwijderd uit bestaande enquêtes die de vraag gebruiken.

Bedrijfsvragen toevoegen aan enquêtes

Wanneer u vragen aan de bibliotheek toevoegt, komen deze beschikbaar in de vragenbank. Iedereen in uw team kan zoeken en bladeren naar bedrijfsvragen in de vragenbank en deze toevoegen aan hun enquêtes.

Een bedrijfsvraag toevoegen aan uw enquête:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen op VRAGENBANK op de linkerzijbalk.
  2. Klik op Vragenbank van [uw teamnaam] om al uw bedrijfsvragen weer te geven.
  3. (Optioneel) Filteren op tag.
    • Klik op ø filteren.
    • Selecteer een of meer tags.
    • Klik op Toepassen.
  4. Selecteer de vragen die u aan uw enquêteontwerp wilt toevoegen. Deze worden rechts in het voorbeeld weergegeven.
  5. Klik op + Vraag toevoegen.

Met de vragenbank met aangepaste vragen kunnen primaire beheerders en beheerders aangepaste vragen toevoegen aan de bibliotheek van hun team. Iedereen in het team kan de vragen vanuit de vragenbank toevoegen aan zijn of haar enquête.