Een kopie van een enquête naar een ander account verzenden

U kunt een kopie van een enquêteontwerp naar een ander account sturen als het ontvangende account een betaald account is. Uw enquête en de reacties daarop blijven in uw account.

Een kopie van een enquête verzenden naar een ander account:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik op . rechts van de enquête die u wilt kopiëren.
  3. Klik op Een kopie verzenden.
  4. Kies een van de volgende opties:
    • Een kopie naar één gebruiker verzenden: Voer de gebruikersnaam in van het account waarnaar u de kopie van uw enquête wilt verzenden.
    • Alle leden van uw team: Als u primaire beheerder bent of een beheerder van een team, kunt u een kopie van de enquête naar al uw teamleden sturen.
  5. Klik op Kopiëren voltooien.

Wat wordt er gekopieerd?

Alles uit het gedeelte Enquête ontwerpen wordt gekopieerd naar het ontvangende account: de enquêtevragen en -pagina’s, opties, logica, thema en het logo. De informatie uit de sectie Reacties verzamelen of Resultaten analyseren wordt niet gekopieerd.

Kan ik een kopie sturen naar een specifieke subset van gebruikers in mijn team?

U kunt momenteel geen kopie van een enquête naar een deel van de leden van uw team sturen. U kunt een kopie van een enquête naar één gebruiker tegelijk sturen, of naar alle leden van uw team tegelijk.

U kunt een enquête naar een ander account kopiëren vanaf de pagina Mijn enquêtes, op voorwaarde dat het ontvangende account een geavanceerd abonnement heeft.