Enquête-indeling Gesprek

Bètafunctie: De enquête-indeling Gesprek is een bètafunctie die maar voor enkele klanten beschikbaar is.

De enquête-indeling Gesprek geeft uw vragen weer als een chatgespek in een chat-app.

Ga naar...

Video-overzicht

Ontwerprichtlijnen

Als u de indeling Gesprek wilt gebruiken, moet uw enquête aan de volgende vereisten voldoen:

• Gebruik een enquête met één pagina
  • Gebruik het standaard thema
  • Voeg hoogstens 100 vragen toe
  • Voeg vragen met maximaal vijf antwoordopties toe
Niet-ondersteunde opties

Als uw enquête niet-ondersteunde opties bevat, wordt er een foutbericht getoond en kan de indeling Gesprek niet worden ingeschakeld.

Niet-ondersteunde vragenNiet-ondersteunde instellingen
  • Matrix/beoordelingsschaal
  • Bestandsupload
  • Schuifregelaar
  • Matrix van vervolgkeuzemenu's
  • Rangschikking
  • Meerdere tekstvakken
  • Contactinformatie
  • Datum/tijd
  • Betalingen (Stripe)

De indeling Gesprek gebruiken

De indeling Gesprek inschakelen:

1. Ga naar het onderdeel Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Enquête-indeling.
  3. Selecteer Gesprek

Enquêtegedrag

Voordat u de enquête verzendt, kunt u in de sectie Voorbeeld en score bekijken controleren hoe deze bij respondenten wordt weergegeven.

In de indeling Gesprek kunnen enquêtedeelnemers geen vragen overslaan. Enquêtereacties worden geregistreerd nadat de vraag is beantwoord. Als iemand de enquête sluit voordat deze is voltooid, kunt u beantwoorde vragen bekijken. De reactiestatus wordt in de sectie resultaten analyseren getoond als Onvolledig of Gedeeltelijk.

De avatarafbeelding aanpassen

Betaalde functie: U hebt een betaald abonnement nodig om de gespreksavatar aan te passen.

In de indeling Gesprek kunt u de avatarafbeelding aanpassen om uw enquête persoonlijk af te stemmen. De standaard avatarafbeelding is het SurveyMonkey-logo.

De avatarafbeelding wijzigen:

1. Ga naar het onderdeel Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Enquête-indeling.
  3. Klik op Gesprek
  4. Klik op + Avatarafbeelding.
  5. Upload een afbeelding vanaf uw computer.
  6. Klik op Vervangen.

De enquête-indeling Gesprek geeft uw vragen weer als een chatgespek in een chat-app.