Enquête-indeling Gesprek

Bètafunctie: De enquête-indeling Gesprek is een bètafunctie die slechts voor enkele klanten beschikbaar is.

De enquête-indeling Gesprek geeft uw vragen weer als een chatgespek in een chat-app.

Ontwerprichtlijnen

Als u de indeling Gesprek wilt gebruiken, moet uw enquête aan de volgende vereisten voldoen:

• Gebruik een enquête met één pagina
  • Gebruik het standaardthema
  • Voeg hoogstens 100 vragen toe
  • Voeg vragen met maximaal 5 antwoordopties toe
Niet-ondersteunde opties

Als uw enquête niet-ondersteunde opties bevat, wordt er een foutbericht getoond en kan de indeling Gesprek niet worden ingeschakeld.

Niet-ondersteunde vragenNiet-ondersteunde instellingen
  • Matrix/beoordelingsschaal
  • Bestandsupload
  • Schuifregelaar
  • Matrix vervolgkeuzemenu's
  • Rangschikking
  • Meerdere tekstvakken
  • Contactinformatie
  • Datum/tijd
  • Betalingen (Stripe)

Gesprek inschakelen

De indeling Gesprek inschakelen:

1. Ga naar het onderdeel Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Enquête-indeling.
  3. Selecteer Gesprek

Enquêtegedrag

Voordat u de enquête verzendt, kunt u in de sectie Voorbeeld en score bekijken controleren hoe deze bij respondenten wordt weergegeven.

Enquêtereacties worden geregistreerd nadat de vraag is beantwoord. Als iemand de enquête sluit voordat deze is voltooid, kunt u beantwoorde vragen bekijken. De reactiestatus wordt in de sectie resultaten analyseren getoond als Onvolledig of Gedeeltelijk.

De enquête-indeling Gesprek geeft uw vragen weer als een chatgespek in een chat-app.