Vraag met commentaarvak

Met de vraag van het type Commentaarvak kunt u lange reacties op open vragen verzamelen.

Video-overzicht

Een vraag van het type Commentaarvak maken

Dit vraagtype toevoegen:

1. Sleep het Commentaarvak vanuit de sectie Opbouwen naar uw enquête.
  2. Voer de tekst van de vraag in.
  3. Configureer eventuele overige opties.
  4. Klik op Opslaan.
Extra opties

Enquêtegedrag

Bekijk voordat u uw enquête verzendt een voorbeeld van uw enquêteontwerp. Zo weet u hoe uw enquête bij respondenten wordt weergegeven.

Respondenten kunnen het tekstvak vergroten voor langere reacties. Er is geen limiet voor het aantal tekens dat zij kunnen invoeren.

Opmerking: U kunt geen limiet instellen voor het aantal woorden of tekens, of een tekenteller toevoegen.

Resultaten analyseren

Zie voorbeeldresultaten (alleen in het Engels) »

Als u uw resultaten bekijkt in het gedeelte Resultaten analyseren, kunt u een lijst met alle reacties op open vragen bekijken. Klik op Antwoorden van respondenten bekijken onder een opmerking om naar de individuele reactie van de respondent te springen.

U kunt ook Tekstanalyse gebruiken om reacties op vragen met open einde te categoriseren en kwantificeren.

Met de vraag van het type Commentaarvak kunt u lange reacties op open vragen verzamelen.