Vraag met commentaarvak

Met de vraag van het type Commentaarvak kunt u lange reacties op open vragen verzamelen.

Een vraag van het type Commentaarvak maken

U kunt dit vraagtype als volgt maken:

1. Sleep Commentaarvak naar uw enquête vanuit het gedeelte OPBOUWFUNCTIE op de pagina Enquête ontwerpen.
  2. Voer de tekst van de vraag in.
  3. Configureer eventuele overige opties.
  4. Klik op Opslaan.
Extra opties

Op het tabblad Opties kunt u de vraag op de volgende manieren verder aanpassen:

Voor meer informatie: Vragen bewerken

Enquêtegedrag

Voordat u uw enquête uitstuurt, bekijkt u een voorbeeld en test u uw enquêteontwerp om te zien hoe uw enquête eruit komt te zien voor respondenten.

Respondenten kunnen het tekstvak vergroten voor langere reacties en er bestaat geen limiet voor het aantal tekens dat zij kunnen invoeren.

OPMERKING: U kunt geen limiet instellen voor het aantal woorden of tekens of een tekenteller toevoegen.

Resultaten analyseren

Zie voorbeeldresultaten (alleen in het Engels) »

Als u uw resultaten bekijkt in het gedeelte Resultaten analyseren, kunt u een lijst met alle reacties op open vragen bekijken. Klik op Respondenten bekijken onder een opmerking om naar de volledige antwoordenset van de respondent te springen.

U kunt ook Tekstanalyse gebruiken om reacties op open vragen te categoriseren en kwantificeren.

Met de vraag van het type Commentaarvak kunt u lange reacties op open vragen verzamelen.