m

Kan een respondent dezelfde vraag of pagina meerdere keren invullen?

Misschien wilt u dat een respondent een vraag of pagina meerdere keren invult. In SurveyMonkey hebt u daarvoor een aantal opties:

  • Schakel meerdere reacties in met een verzamelprogramma voor webkoppeling. U kunt ook de eindpagina van de enquête bewerken om weer naar de start van de enquête te gaan. Zo kunnen respondenten de enquête zo vaak als nodig opnieuw maken.
  • Kopieer de vraag en voeg deze meerdere keren aan een pagina toe. Instrueer de respondenten om de vragen zo vaak als nodig is te beantwoorden en de rest over te slaan.

Hebt u meer nodig? Dan is Wufoo misschien wel iets voor u. Wufoo is een ander SurveyMonkey-product waarmee u formulieren kunt maken.

Met behulp van de meervoudige voorwaarderegels van Wufoo kunt u het juiste aantal in te vullen velden laten zien op basis van een eerdere selectie.

Dit is vooral handig bij registratieformulieren. Een voorbeeld: Hoeveel kinderen meldt u aan voor het kamp? De respondent selecteert een getal uit een vervolgkeuzemenu. Als ze 4 kiezen, verschijnen er vier secties op de pagina die ze moeten invullen.

U kunt respondenten een enquête meer dan één keer laten maken of vragen kopiëren, zodat respondenten de vraag zo vaak als nodig is kunnen beantwoorden. Hebt u meer nodig? Dan is Wufoo misschien wel iets voor u.

Ontvang antwoorden