m

Kan een respondent dezelfde vraag of pagina meerdere keren invullen?

Mogelijk moet een respondent dezelfde vraag of pagina meerdere keren kunnen invullen. In SurveyMonkey, hebt u hiervan een aantal opties:

  • Meerdere reacties per computer toestaan via een verzamelprogramma voor webkoppeling. U kunt ook de eindpagina voor de enquête bewerken om naar het begin van de enquête te gaan zodat respondenten de enquête opnieuw kunnen invullen, zo vaak als nodig is.
  • Kopieer de vraag en voeg deze verschillende keren toe aan een pagina. Geef respondenten opdracht om zo veel vragen te beantwoorden als nodig is en de rest over te slaan.

Als deze opties niet in uw behoeften voorzien, is Wufoo wellicht geschikt voor u. Wufoo is eveneens een SurveyMonkey-product, dat is gericht op het samenstellen van formulieren.

Via de regels voor meerdere voorwaarden van Wufoo, kunt u het passende aantal velden weergeven om in te vullen op basis van een eerder selectie.

Dit is zeer handig voor registratieformulieren.  Bijvoorbeeld, "Hoeveel kinderen meldt u aan voor kamp?" De respondent selecteert een aantal in het vervolgkeuzemenu. Als zij 4 kiezen, worden 4 secties weergegeven op de pagina om in te vullen.

U kunt respondenten toestaan om een enquête meer dan één keer in te vullen of vragen te kopiëren zodat respondenten zo veel kunnen invullen als zij nodig hebben. Als deze opties niet in uw behoeften voorzien, is Wufoo wellicht geschikt voor u.

Ontvang antwoorden