Een uiterste datum en tijd instellen

U kunt de verzamelprogrammaopties bewerken, zodat het verzamelprogramma automatisch wordt gesloten op een bepaalde datum en tijd (en dus geen reacties meer verzamelt). Als u meerdere verzamelprogramma's hebt, moet u voor elk verzamelprogramma afzonderlijk een uiterste datum en tijd instellen.

Zo stelt u een uiterste datum en tijd in:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en open de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Schakel Uiterste datum en tijd in.
  4. Kies een datum en tijd in de toekomst.
  5. Klik op Gesloten bericht voor enquête bewerken. Zodra de datum en tijd zijn verstreken, krijgt iedereen die de enquête wil openen dit bericht over gesloten enquête te zien.

Als u het verzamelprogramma Facebook Messenger gebruikt, kunt u het bericht voor de gesloten enquête niet bewerken.

Tip! Met verzamelprogramma's kunt u uw enquête verzenden. Elk type verzamelprogramma werkt een beetje anders. U kunt dus uit verschillende opties kiezen wanneer u ze instelt. Als u deze optie niet ziet in het type verzamelprogramma dat u gebruikt, lees dan de informatie op deze pagina samen met het help-artikel over het type verzamelprogramma.

Reactielimieten

Als u zowel reactielimieten als een uiterste datum en tijd gebruikt, wordt het verzamelprogramma gesloten door de optie die het eerst wordt bereikt.