Een enquête verwijderen

Als u een enquête verwijdert, worden de hele enquête en alle bijbehorende reacties definitief verwijderd.

Enquêtes worden definitief verwijderd. Als een enquête is verwijderd, kan deze niet meer worden hersteld.

Een enquête verwijderen:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes in uw account.
  2. Klik op . rechts van de enquête die u wilt verwijderen.
  3. Sluit alle geopende verzamelprogramma's indien dit wordt gevraagd. Als u een verzamelprogramma met een aangepast URL-einde verwijdert, kunt u dit mogelijk later niet meer met een verzamelprogramma gebruiken.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Bekijk de details.
  6. Klik op Verwijderen.

Gedeelde enquêtes verwijderen

U kunt uitsluitend enquêtes verwijderen waarvan u de eigenaar bent. Als u een enquête verwijdert die u met anderen hebt gedeeld, wordt deze ook verwijderd uit de accounts van de mensen die met u hebben samengewerkt. Meer info: Enquêtes delen

U kunt een enquête verwijderen vanaf de pagina Mijn enquêtes van uw account. Klik op de pijl omlaag rechts van de enquête. Deze actie is permanent.