m

Accountbeheer

Enterprise-functie: Neem contact op met de afdeling Sales als u geïnteresseerd bent in Accountbeheer. Als u al een SurveyMonkey Enterprise-account hebt, neemt u contact op met uw Customer Success Manager.

Met Accountbeheer kan het e-maildomein van uw organisatie worden vergrendeld, zodat elk SurveyMonkey-account dat het e-maildomein van uw bedrijf gebruikt onderdeel wordt van uw Enterprise-team.

Hiervoor moet eenmalige aanmelding (SSO) voor Enterprise-team zijn ingeschakeld. Als iemand lid wordt van uw Enterprise-team via Accountbeheer, moet deze persoon daarna eenmalige aanmelding (SSO) gebruiken voor toegang tot dat account.

Accountbeheer bestaat uit twee delen:

Account vastleggen

Account vastleggen onderschept nieuwe registraties die een zakelijk e-mailadres gebruiken.

Als iemand zich probeert te registreren voor een nieuw account met het e-maildomein van het bedrijf, wordt het maken van een account geblokkeerd. In plaats daarvan wordt deze persoon gevraagd zich te registreren als onderdeel van uw Enterprise-team.

Als de persoon besluit het Enterprise-abonnement te nemen, heeft deze twee mogelijkheden:

  • Een bestaand account converteren naar het Enterprise-team
  • Een nieuw account maken als onderdeel van het Enterprise-team:

 

Account migreren

Met de functie Account migreren kunt u bestaande bedrijfsaccounts naar uw Enterprise-team migreren.

Als iemand zich aanmeldt met een bestaand account dat het e-maildomein van uw bedrijf gebruikt, worden er twee mogelijkheden geboden:

  • Het bestaande account converteren naar het Enterprise-team
  • Het e-mailadres wijzigen in een persoonlijk adres en het account gescheiden houden

Later beslissen

Als deze persoon niet onmiddellijk wil kiezen, kan hij of zij ervoor kiezen om later te beslissen. Deze persoon heeft 30 dagen om te beslissen. Telkens als hij of zij zich aanmeldt gedurende deze periode van 30 dagen, wordt er opnieuw gevraagd of deze persoon nu wil kiezen of later wil beslissen.

Als er na verloop van 30 dagen nog steeds niet is gekozen, verliest deze persoon toegang tot het account. Deze persoon het account converteren of het e-mailadres wijzigen in een persoonlijk adres om opnieuw toegang te krijgen.

 

Met Accountbeheer kan het e-maildomein van uw organisatie worden vergrendeld, zodat elk SurveyMonkey-account dat het e-maildomein van uw bedrijf gebruikt onderdeel wordt van uw Enterprise-team.

Ontvang antwoorden