Een kopie van een enquête naar een ander account verzenden

Gekopieerde of overgeplaatste enquêtes ontvangen

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Nieuwe startpagina bèta: als u de nieuwe startpagina ziet en een kopie van een enquête wilt verzenden, klikt u op de schakeloptie Nieuwe startpagina om het dashboard en Mijn enquêtes te openen.

U kunt een kopie van een enquêteontwerp naar een ander account sturen als het ontvangende account een betaald account is. Uw enquête en de reacties daarop blijven in uw account.

Een kopie van een enquête verzenden naar een ander account:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes.
  2. Klik op de drie stippen (...) rechts naast de enquête die u wilt verwijderen.
  3. Klik op Een kopie verzenden.
  4. Kies uit de volgende opties:
    • Een kopie naar één gebruiker verzenden: voer de gebruikersnaam in van het account waarnaar u de kopie van uw enquête wilt verzenden.
    • Alle leden van uw team: als u een primaire beheerder of beheerder van een team bent, kunt u een kopie van de enquête naar al uw teamleden sturen.
  5. Klik op Kopiëren voltooien.

Alles uit het gedeelte Enquête ontwerpen wordt gekopieerd naar het ontvangende account: de enquêtevragen en -pagina’s, opties, logica, thema en het logo. De informatie uit de sectie Reacties verzamelen of Resultaten analyseren wordt niet gekopieerd.

U kunt momenteel geen kopie van een enquête naar een deel van de leden van uw team sturen. U kunt een kopie van een enquête naar één gebruiker tegelijk sturen, of naar alle leden van uw team tegelijk.