Er zijn veel manieren om afbeeldingen aan uw enquête toe te voegen. U kunt een JPG, GIF of PNG uploaden, mits de afbeelding 2 MB of kleiner is.

• Onafhankelijke afbeeldingen toevoegen (gescheiden van vragen)
  • Afbeeldingen aan vraagtekst toevoegen
  • Een achtergrondafbeelding toevoegen
  • Afbeelding A/B test maken

Tip: gebruik het vraagtype Afbeeldingskeuze om afbeeldingen toe te voegen als antwoordkeuzen.

Uw afbeelding moet 2 MB of kleiner zijn. Als u het formaat van een onafhankelijke afbeelding moet wijzigen, moet u dit doen in een programma buiten SurveyMonkey.

Het vraagtype afbeeldingskeuze maakt automatisch uw afbeeldingen op, zodat deze goed worden weergegeven op pc's en mobiele apparaten.

Als u uw afbeeldingen uploadt, kunt u alternatieve tekst (ook wel alt-tekst of beschrijvende tekst genoemd) toevoegen om deze toegankelijk te maken voor alle enquêtedeelnemers. Volg onze checklist voor toegankelijke enquêtes om te zorgen dat uw hele enquête toegankelijk is.