Een enquête verwijderen

Als u een enquête verwijdert, worden de hele enquête en alle bijbehorende reacties definitief verwijderd.

Nieuwe startpagina bèta: als u de nieuwe startpagina ziet, lijkt alles een beetje anders, maar we raden u aan om het gewoon uit te proberen. Als u functies zoekt maar deze niet kunt vinden, klikt u op de schakeloptie Nieuwe startpagina om het dashboard en Mijn enquêtes te openen.

Een enquête verwijderen:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes in uw account.
  2. Klik op de drie stippen (...) rechts naast de enquête die u wilt verwijderen.
  3. Sluit alle geopende verzamelprogramma's indien dit wordt gevraagd. Als u een verzamelprogramma met een aangepast URL-einde verwijdert, kunt u dit mogelijk later niet meer met een verzamelprogramma gebruiken.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Bekijk de details.
  6. Klik op Verwijderen.

Gedeelde enquêtes verwijderen

U kunt uitsluitend enquêtes verwijderen waarvan u de eigenaar bent. Als u een enquête verwijdert die met anderen is gedeeld, wordt deze ook verwijderd uit hun accounts. Meer info: Enquêtes delen