Een Wufoo-formulier insluiten in een enquête

Nieuw! U kunt nu Formulieren maken in SurveyMonkey en ze vervolgens rechtstreeks insluiten op uw website.

U kunt een Wufoo-formulier insluiten in een SurveyMonkey-enquête door het iframe-insluitingcodefragment te gebruiken voor uw Wufoo-formulier. U moet uw formuliergegevens en enquêtereacties nog altijd afzonderlijk bekijken, maar door een formulier in te sluiten in uw enquête kunt u bepaalde veldtypen en functies gebruiken die uniek zijn voor Wufoo.

Als u uw Wufoo-gegevens bij bepaalde respondenten wilt zoeken, zorg ervoor dat u een veld in uw formulier invoegt waarmee u de resultaten bij elkaar kunt zoeken.

Een Wufoo-formulier insluiten in een enquête van SurveyMonkey:

1. Meld u aan bij uw Wufoo-account en kopieer de iframe-insluitingscode van de pagina Delen van uw formulier.
  2. Open uw SurveyMonkey-enquête en sleep tekst vanuit de sectie Bouwen naar uw enquête.
  3. Klik in de RTF-editor.
  4. Klik op het tabblad Insluiten.
  5. Plak de iframe-insluitingscode.
  6. Klik op OK.
  7. Klik op Opslaan.

TIP! De knop Indienen voor uw Wufoo-formulier en de knop Volgende of Gereed voor uw enquête zijn beide aanwezig op de pagina. Respondenten moeten op beide knoppen klikken: op de ene om de gegevens in het formulier in te dienen bij Wufoo, op de andere om de pagina met reacties in te dienen bij SurveyMonkey. Wij stellen voor instructies aan de pagina toe te voegen om respondenten eraan te herinneren op beide knoppen te klikken.