Vraag met enkelvoudig tekstvak

Met de vraag van het type Enkelvoudig tekstvak kunt u korte reacties op open vragen verzamelen van respondenten. U kunt ook de vraag valideren om een specifieke lengte of indeling in te stellen.

Dit vraagtype toevoegen:

1. Sleep Enkelvoudig tekstvak vanuit de sectie Bouwen naar uw enquête.
  2. Voer de tekst van de vraag in.
  3. Configureer de overige opties.
  4. Klik op Opslaan.

Bekijk voordat u uw enquête verzendt een voorbeeld van uw enquêteontwerp. Zo weet u hoe uw enquête bij respondenten wordt weergegeven.

Als u antwoorden valideert voor een specifieke notatie, moet u de vraagtekst en foutmeldingen aanpassen, zodat respondenten weten hoe zij de vraag op correcte wijze kunnen beantwoorden.

Als u uw resultaten weergeeft in het gedeelte Resultaten analyseren, kunt u een lijst met alle reacties op open vragen bekijken.

Klik op Antwoorden van respondenten bekijken onder een opmerking om naar de individuele reactie van de respondent te springen.

Met de functies voor tekstanalyse kunt u terugkerende woorden of thema's in uw reacties identificeren en hieraan tags toevoegen.