Afbeeldingen toevoegen

Er zijn veel manieren om afbeeldingen aan uw enquête toe te voegen. U kunt een JPG, GIF of PNG uploaden, mits de afbeelding 2 MB of kleiner is.

• Onafhankelijke afbeeldingen toevoegen (gescheiden van vragen)
  • Afbeeldingen aan vraagtekst toevoegen
  • Een achtergrondafbeelding toevoegen
  • A/B-test met afbeelding maken

Tip: gebruik het vraagtype Afbeeldingskeuze om afbeeldingen toe te voegen als antwoordkeuzen.

Het formaat van afbeeldingen wijzigen

Uw afbeelding moet 2 MB of kleiner zijn. Als u het formaat van een onafhankelijke afbeelding moet wijzigen, moet u dit doen in een programma buiten SurveyMonkey.

Het vraagtype afbeeldingskeuze maakt automatisch uw afbeeldingen op, zodat deze goed worden weergegeven op pc's en mobiele apparaten.

Alternatieve tekst toevoegen voor toegankelijkheid

Als u uw afbeeldingen uploadt, kunt u alternatieve tekst (ook wel alt-tekst of beschrijvende tekst genoemd) toevoegen om deze toegankelijk te maken voor alle enquêtedeelnemers. Volg onze checklist voor toegankelijke enquêtes om te zorgen dat uw hele enquête toegankelijk is.