PPT-exports (PowerPoint)

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Branding verbergen (PPT-exports)

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt uw enquêteresultaten exporteren naar een PowerPoint-presentatie. PPT-exports bevatten presentatieklare dia's van uw enquêteresultaten geordend per vraag. Voorbeeldexports bekijken »

Uw enquêteresultaten exporteren:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Opslaan als boven aan de pagina.
  3. Klik op Bestand exporteren.
  4. Selecteer het exporttype Alle overzichtsgegevens.
  5. Kies PPT, selecteer uw exportopties en klik op Exporteren.
  6. Klik onder Exports in de linkerzijbalk op de export om het bestand te downloaden naar uw computer. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

De PPT-export bevat de exacte diagrammen en gegevenstabellen die worden weergegeven op het tabblad Vragenoverzichten tijdens het analyseren van uw resultaten. Het is voortaan niet nodig om al uw aangepaste diagrammen afzonderlijk te downloaden en een volledig nieuwe PowerPoint-presentatie te maken.

• Grafieken en gegevenstabellen: u kunt ervoor kiezen om de diagrammen of de gegevenstabellen, of beide te exporteren. Als u optimaal gebruik wilt maken van uw PPT-export, maakt u aangepaste diagrammen voordat u gaat exporteren.
  • Dia's bewerken: als u de export opent, moet u mogelijk bewerken inschakelen binnen PowerPoint voordat u tekst op de dia's kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. De diagrammen en tabellen in de presentatie kunnen niet worden bewerkt omdat het afbeeldingen zijn. U kunt ze echter wel verwijderen.
  • SurveyMonkey-branding verbergen: PPT-exports bevatten SurveyMonkey-merkaanduidingen, die in de voettekst van de hele presentatie staan. U kunt bij sommige betaalde abonnementen de SurveyMonkey-branding verwijderen.

Beperkingen

Tip: als u alles wilt exporteren wat u ziet op het tabblad Vragenoverzicht, met inbegrip van A/B-teste en reacties op open vragen, probeert u de PDF-export.