SurveyMonkey

Bir kişi, E-posta Daveti ile gönderilen bir anketi tamamladığında, bu kişiye, anketi aldığınızı bildiren ve yanıtlarını görmesi için bir bağlantı içeren bir onay e-postasını otomatik olarak gönderin.

Onay E-postaları özelliğini açmak için:

  1. E-posta Daveti göndermek için Yanıt Topla bölümüne gidin ve E-posta ile Gönder öğesini seçin.
  2. Davet mesajınızı oluşturun ve İleri öğesini tıklayın.
  3. Onay E-postası öğesini tıklayın.
  4. Açık öğesini seçin, her yanıtlayana yanıtlarının bir kopyasını içeren bir onay e-postası gönderin.

Onay e-postası, alıcı anketi tamamladıktan sonra otomatik olarak alıcı e-posta adresine gönderilir. Onay e-postasını manuel olarak göndermek mümkün değildir.

Anketi kısmen tamamlayan kişilere Onay E-postası gönderilmez.

Onay e-postası, anketi yanıtlayanın anketi tamamlamak için Bitti düğmesini tıklamasından birkaç dakika sonra gönderilir. E-postada anket başlığı ve yanıtları görüntüleme bağlantısı bulunur.

Anketi yanıtlayanlar, açık uçlu metin ve kanallı metin de dahil olmak üzere, yanıtlarıyla birlikte anketi yanıtlarken gördükleri tüm soruları görüntüleyebilirler. Anketi yanıtladıktan sonraki 90 gün içinde yanıtlarını görüntüleyebilirler. Ancak anket sahibi toplayıcıyı kapatırsa, yanıtları görüntüleme bağlantısı bir şeyin ters gittiğini belirtir.

E-posta davetinizde Özel URL kullandıysanız veya SurveyMonkey altbilgisini kaldırdıysanız, aynı seçenekleri onay e-postanıza da uygularız.