m

Registreren of upgraden

Als u zich gratis wilt laten registreren, gaat u naar onze pagina Plannen en prijzen en kiest u het BASIS-plan. Dit plan kent een beperkte set functies. Er wordt een melding in uw account weergegeven als u een upgrade naar een bepaald geavanceerd plan moet uitvoeren om een functie te kunnen gebruiken.

Registreren voor een geavanceerd plan:

  1. Ga naar de pagina Plannen en prijzen en kies een plantype.
  2. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord (de velden zijn hoofdlettergevoelig) en voer de registratieprocedure uit. U maakt op deze manier een BASIS-account. U kunt met dit account beginnen met het maken van enquêtes terwijl uw betaling wordt verwerkt.
  3. Selecteer een betaalwijze op de check-outpagina. De verwerkingsduur is afhankelijk van de betaalwijze.
  4. Voer uw factureringsgegevens in.
  5. Klik op de knop om uw keuze te bevestigen en te betalen. Als u hebt betaald, ontvangt u per e-mail uw betalingsbewijs. Als dat niet het geval is, ontvangt u een e-mailbericht met instructies voor het voltooien van uw betaling. Wanneer we uw betaling hebben ontvangen en verwerkt, wordt uw account bijgewerkt en krijgt u toegang tot de geavanceerde functies.
TIP: Zie de pagina met gegevens over plannen en prijzen voor een richtlijn voor welke functies (wel of niet) beschikbaar zijn in de afzonderlijke plantypen om te controleren welk plantype u nodig hebt om een functie te kunnen gebruiken.

Een bestaand account upgraden

Als u een upgrade wilt uitvoeren van een bestaand SurveyMonkey-account, meld u zich aan en kiest u een geavanceerd plan op de pagina Plannen en prijzen. Uw factureringscyclus wordt vernieuwd wanneer u een upgrade uitvoert. Een eventueel al betaald bedrag wordt voor het resterende aantal dagen van uw huidige plan afgetrokken van de kosten van de upgrade.

Als u een teamplan hebt, moet u contact met ons opnemen om een upgrade van het team uit te voeren.

Teamsamenwerking

Als u meerdere SurveyMonkey-accounts nodig hebt voor uw organisatie en u een upgrade naar een jaarplan uitvoert, kunt u een team maken door extra gebruikers aan te schaffen op de check-outpagina.

Abonnementsinformatie

Met het oog op het gemak worden geavanceerde plannen standaard automatisch verlengd zodat u uw toegang tot geavanceerde functies niet verliest bij de volgende factureringsdatum. Uw abonnement wordt automatisch verlengd en u wordt gefactureerd op basis van uw factureringsfrequentie, tot u opzegt.

Geschiktheid

Als uw land niet wordt vermeld op de check-outpagina, betekent dit dat wij geen betalingen uit dat land kunnen accepteren. SurveyMonkey moet zich aan de Amerikaanse wetgeving houden waarin wordt bepaald waar en met wie wij zaken mogen doen. Stuur een e-mailbericht naar compliance@surveymonkey.com als u meer informatie wilt.

Om aan COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act) te voldoen, mogen kinderen die jonger zijn dan 13 jaar geen SurveyMonkey-accounts maken. Kinderen mogen SurveyMonkey alleen gebruiken onder actieve supervisie van een ouder of wettelijk voogd. Enquêtes die zijn bedoeld voor kinderen die jonger zijn dan 13 jaar, moeten voldoen aan alle van toepasselijke COPPA-vereisten.

Als u zich gratis wilt registreren, gaat u naar onze pagina Plannen en prijzen en kiest u het BASIS-plan. Als u zich gratis wilt registreren voor een geavanceerd plan, gaat u naar onze pagina Plannen en prijzen en kiest u een plantype. Wanneer we uw betaling hebben ontvangen en verwerkt, wordt uw account bijgewerkt en krijgt u toegang tot de geavanceerde functies.

Ontvang antwoorden