m

Registreren of upgraden

Als u zich gratis wilt laten registreren, gaat u naar onze pagina Abonnementen en prijzen en kiest u het gratis abonnement. Dit abonnement kent een beperkte set functies. Er wordt een melding in uw account weergegeven als u een upgrade naar een bepaald abonnement moet uitvoeren om een functie te kunnen gebruiken.

Registreren voor een betaald abonnement:

  1. Ga naar de pagina Abonnementen en prijzen en kies een abonnementstype.
  2. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord (de velden zijn hoofdlettergevoelig) en voer de registratieprocedure uit.
  3. Selecteer een betalingsmethode en voer uw factureringsgegevens in.
  4. Klik op de knop om uw keuze te bevestigen en te betalen. Als u hebt betaald, ontvangt u per e-mail uw betalingsbewijs. Als dat niet het geval is, ontvangt u een e-mailbericht met instructies voor het voltooien van uw betaling. Uw account wordt bijgewerkt en u krijgt toegang tot betaalde functies wanneer we uw betaling verwerken.
TIP! Als u meerdere SurveyMonkey-accounts nodig hebt voor uw bedrijf, kunt u zich registreren voor een teamabonnement.

Een bestaand account upgraden

Als u een upgrade wilt uitvoeren van een bestaand SurveyMonkey-account, meld u zich aan en kiest u een betaald abonnement op de pagina Abonnementen en prijzen. Uw factureringscyclus wordt vernieuwd wanneer u een upgrade uitvoert. Een eventueel al betaald bedrag wordt voor het resterende aantal dagen van uw huidige abonnement afgetrokken van de kosten van de upgrade.

U moet mogelijk contact met ons opnemen om te upgraden als u per factuur betaalt, als u een upgrade uitvoert naar een teamabonnement of als u uw betalingsmethode moet wijzigen

Abonnementsinformatie

Betaalde abonnementen worden standaard automatisch verlengd zodat u uw toegang tot betaalde functies niet verliest bij de volgende factureringsdatum. Uw abonnement wordt automatisch verlengd en u wordt gefactureerd op basis van uw factureringsfrequentie, tot u opzegt.

Kom ik in aanmerking?

Als uw land niet wordt vermeld op de check-outpagina, betekent dit dat wij geen betalingen uit dat land kunnen accepteren. SurveyMonkey moet zich aan de Amerikaanse wetgeving houden waarin wordt bepaald waar en met wie wij zaken mogen doen. Stuur een e-mailbericht naar compliance@surveymonkey.com als u meer informatie wilt.

Om aan COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act) te voldoen, mogen kinderen die jonger zijn dan 13 jaar geen SurveyMonkey-accounts maken. Kinderen mogen SurveyMonkey alleen gebruiken onder actieve supervisie van een ouder of wettelijk voogd. Enquêtes die zijn bedoeld voor kinderen die jonger zijn dan 13 jaar, moeten voldoen aan alle van toepasselijke COPPA-vereisten.

Als u zich gratis wilt registreren, gaat u naar onze pagina Abonnementen en prijzen en kiest u het gratis abonnement. Als u zich wilt registreren voor een betaald abonnement, gaat u naar onze pagina Abonnementen en prijzen en kiest u een abonnementstype. Wanneer we uw betaling hebben ontvangen en verwerkt, wordt uw account bijgewerkt en krijgt u toegang tot de betaalde functies.

Ontvang antwoorden