m

SurveyMonkey-abonnementen

Uw type abonnement bepaalt welke functies, licentietypen, factureringsopties en hulpmiddelen voor samenwerking beschikbaar zijn voor uw account.

Ga naar...

 

Uw abonnement en functies

Wat is mijn abonnement?

Als u al een SurveyMonkey-account hebt, kunt u in uw Accountoverzicht zien welk type abonnement het is. Bekijk onze Abonnementen en prijzen als u nog geen abonnement hebt.

Welke functies kan ik gebruiken?

Als u wilt zien welke functies beschikbaar zijn in uw abonnement of als u wilt weten welk abonnement u nodig hebt om een bepaalde functie te gebruiken, neemt u een kijkje naar onze Abonnementen en prijzen. Op deze pagina ziet u welke functies beschikbaar zijn in de afzonderlijke abonnementen. Als u al een SurveyMonkey-account hebt, meldt u zich aan voordat u de pagina bekijkt, zodat de pagina persoonlijk wordt afgestemd op uw account.

De beste manier om te zien welke functies u wel en niet kunt gebruiken, is u aanmelden bij uw account en de site gebruiken. Als u SurveyMonkey gebruikt, wordt er een melding in uw account weergegeven als u een upgrade naar een bepaald abonnement moet uitvoeren om een betaalde functie te kunnen gebruiken.

Als u een licentie voor deelgebruikers in een team hebt, worden functies van licenties met volledige toegang weergegeven op de pagina Abonnementen en prijzen in plaats van functies voor deelgebruikers.

 

Individuele abonnementen

Als u maar één SurveyMonkey-account nodig hebt, is een individueel abonnement een goede keuze. We hebben één gratis abonnement met beperkte functies en diverse betaalde abonnementen met uitgebreidere functies en verschillende reactielimieten.

Basis-abonnement (gratis)

Met een Basis-abonnement (gratis) kunt u een enquête met maximaal tien vragen of elementen (waaronder vraagtypen, beschrijvende tekst of afbeeldingen) maken en verzenden. Als u voor het gebruik van een functie een upgrade moet uitvoeren, ziet u een melding in uw account.

U kunt kosteloos een onbeperkt aantal reacties verzamelen met alleen-weergeven toegang tot 40 reacties per enquête. Extra reacties boven uw reactielimiet kunnen niet worden weergegeven en elke reactie boven de limiet wordt 60 dagen na ontvangst verwijderd.

Tip! Als u al uw reacties wilt kunnen weergeven en toegang tot al uw reacties wilt houden, upgrade dan naar een betaald abonnement. U kunt naar Mijn enquêtes gaan om te controleren welke enquêtes reacties hebben die boven de limiet van uw abonnement uitkomen.

Betaalde abonnementen

Betaalde abonnementen bieden u toegang tot krachtigere functies. Hiermee kunt bijvoorbeeld enquêtelogica opnemen in uw ontwerp, uw enquêteresultaten exporteren of aangepaste rapporten te maken. Onze huidige abonnementen zijn Standard, Advantage en Premier.

Betaalde abonnementen kennen verschillende niveaus. Hogere niveaus bevatten alle functies van de abonnementen onder dat niveau naast de geavanceerdere functies. Het Advantage-abonnement omvat bijvoorbeeld alle functies van het Standard-abonnement plus functies die alleen beschikbaar zijn in Advantage-abonnementen of hoger. Het Premier-abonnement heeft alle functies van het Standard- en het Advantage-abonnement plus functies die alleen beschikbaar zijn in Premier-abonnementen of hoger.

Hieronder staan enkele van de belangrijkste verschillen tussen onze betaalde abonnementen. Zoek hierboven in ons Helpcenter voor de complete informatie over een bepaalde functie.

Standard

Dit abonnement neemt veel van de beperkingen weg waarop u stuit bij een gratis abonnement en, belangrijker nog, u kunt uw enquêteresultaten exporteren. U kunt bovendien een onbeperkt aantal vragen aan uw enquête toevoegen en een onbeperkt aantal verzamelprogramma's maken om enquêtes naar respondenten te verzenden via veel meer kanalen. Daarnaast kunt u een onbeperkt aantal regels en filters maken om gerichter te analyseren.

Een maandabonnement is een prima optie als u per maand wilt betalen en verlengen. Dit abonnement omvat 1000 reacties per maand. Als u meer dan 1000 enquêtes ontvangt gedurende een maandelijkse factureringscyclus, wordt er een extra tarief per enquête in rekening gebracht.

Advantage

Dit abonnement biedt u alles uit het Standard-abonnement, plus meer geavanceerde logicafuncties waarmee u het gedrag van uw enquête kunt aanpassen, zoals reactiequota, randomisatie van pagina's en vragen, A/B-testen en meer. Dit is ons populairste abonnement.

Premier

Met dit abonnement beschikt u over alle betaalde functies. Dit abonnement geeft u meer controle over uw merk. U kunt de SurveyMonkey-branding verwijderen uit de voettekst van uw enquête, u kunt research.net gebruiken in de enquête-URL in plaats van surveymonkey.com en u beschikt over de zeer fraaie logica voor geavanceerd vertakken en geavanceerd overnemen van vragen en antwoorden. Bij dit abonnement krijgt u bovendien toegang tot persoonlijke telefonische ondersteuning.

 

Teamabonnementen

Teamabonnementen zijn een handige manier om accounts voor uw afdeling of organisatie te bundelen en om samen te werken met teamgenoten aan enquêteprojecten. Iedereen in een team heeft een eigen account, maar de facturering wordt beheerd door een primaire beheerder, zodat accountbeheer zeer eenvoudig wordt.

Advantage- en Premier-teamabonnementen

Advantage- en Premier-teamabonnementen hebben meerdere accounts en meer functies waarmee u optimaal kunt samenwerken. Deel enquêtes om samen enquêtes te ontwerpen en analyses uit te voeren. En gebruik de bibliotheek om thema's en logo's te delen die toegankelijk zijn voor alle leden van uw team.

Bezoek onze pagina Abonnementen en prijzen als u wilt upgraden.

Enterprise-abonnementen

Enterprise-abonnementen hebben dezelfde kernfuncties als het Premier-abonnement, maar bij een Enterprise-abonnement krijgt u extra functionaliteit. Voorbeelden zijn gebruikersbeheer, uitgebreide beveiliging en naleving. U heeft bovendien toegang tot meer integraties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Als u samen met ons verkoopteam uw account hebt gemaakt, hebt u waarschijnlijk u een Enterprise-abonnement. Als u wilt controleren welk abonnementstype u hebt, gaat u naar het Accountoverzicht.

 

Verouderde abonnementen

Extra-, Goud- en Platina-abonnementen worden niet meer aangeboden.

 

Uw type abonnement en licentie bepalen welke functies uw account heeft. We bieden één gratis abonnement met beperkte functies en diverse geavanceerde abonnementen met uitgebreidere functies. Hierna volgt een overzicht van enkele van de belangrijkste verschillen.

Ontvang antwoorden