m

SurveyMonkey-plannen

Wat is mijn plan?

Het plantype dat u hebt, bepaalt welke set functies beschikbaar is voor uw account. We bieden één gratis plan met beperkte functies en diverse betaalde plannen met functies die uitgebreider zijn. Als u al een SurveyMonkey-account hebt, kunt u in  Accountoverzicht weergeven welk type plan u hebt. Bekijk onze Plannen en prijzen als u nog geen plan hebt.

Welk functies kan ik gebruiken?

Als u wilt zien welke functies beschikbaar zijn in uw plan of als u wilt weten welk plan u nodig hebt als u een bepaalde functie wilt gebruiken, raadpleeg dan onze Plannen en prijzen. Op deze pagina is beschreven welke functies beschikbaar zijn in de afzonderlijke plantypen. Als u al over een SurveyMonkey-account beschikt, moet u zich aanmelden voordat u de pagina weergeeft, zodat de pagina persoonlijk wordt afgestemd op uw account.

De beste manier om te zien welke functies u wel en niet kunt gebruiken, is u aanmelden en de site gebruiken. Wanneer u SurveyMonkey gebruikt, wordt er een melding in uw account weergegeven als u een upgrade naar een bepaald plan moet uitvoeren om een betaalde functie te kunnen gebruiken.

Gratis plan

Met ons gratis Basis-plan kunt u binnen enkele minuten een enquête met maximaal 10 vragen of elementen (waaronder vraagtypen, beschrijvende tekst of afbeeldingen) maken en maximaal 100 reacties per enquête weergeven. Het gratis plan beschikt over een beperkte reeks functies. Dit betekent dat er meldingen in uw account worden weergegeven als u een upgrade moet uitvoeren om een functie te gebruiken.

Betaalde plannen

Betaalde plannen (of geavanceerde plannen) zijn uitgebreider en hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om enquêtelogica op te nemen in uw ontwerp, uw enquêteresultaten te exporteren of aangepaste rapporten te maken. Onze huidige plannen zijn EXTRA, GOUD en PLATINA (deze worden mogelijk ook weergegeven met de namen van onze nieuwe plannen: STANDARD, ADVANTAGE en PREMIER). Alle geavanceerde plannen bieden een abonnement dat op jaarbasis (om de 12 maanden) wordt gefactureerd. Het EXTRA-plan biedt de mogelijkheid om per maand te betalen.

Geavanceerde plannen kennen verschillende niveaus. Hogere niveaus bevatten alle functies van de plannen onder dat niveau, en enkele functies die geavanceerder zijn. Het GOUD-plan omvat alle functies van het EXTRA-plan plus enkele functies die alleen beschikbaar zijn in GOUD-plannen of hoger. Het PLATINA-plan omvat alle functies van het EXTRA- en het GOUD-plan plus enkele functies die alleen beschikbaar zijn in PLATINA-plannen of hoger.

Hierna volgen enkele van de belangrijkste verschillen tussen onze betaalde plannen. Zoek hierboven in ons Helpcenter voor complete informatie over een bepaalde functie.

EXTRA/STANDARD

Dit plan neemt veel van de beperkingen weg waarop u stuit bij een gratis plan en, belangrijker nog, u kunt uw enquêteresultaten exporteren. U kunt bovendien een onbeperkt aantal vragen aan uw enquête toevoegen, een onbeperkt aantal verzamelprogramma's maken om enquêtes naar respondenten te verzenden via veel meer kanalen en een onbeperkt aantal regels en filters maken om gerichter te analyseren.

Een maandplan is een prima optie als u per maand wilt betalen en verlengen. Dit plan omvat 1000 reacties per maand. Als u meer dan 1000 enquêtes ontvangt gedurende een maandelijkse factureringscyclus, wordt er een extra tarief per enquête in rekening gebracht. Als u meer dan 1000 reacties per maand wilt verzamelen, kiest u voor een jaarplan of een hoger plan. U kunt bij elk jaarplan zonder bijkomende kosten een onbeperkt aantal reacties verzamelen.

GOUD/ADVANTAGE

Dit plan biedt u alles wat is opgenomen in het EXTRA/STANDARD-plan, plus meer geavanceerde logicafuncties waarmee u het gedrag van uw enquête kunt aanpassen, zoals reactiequota, randomisatie van pagina's en vragen, A/B-testen en meer. Dit is ons populairste plan.

PLATINA/PREMIER

Met dit plan beschikt u over alle betaalde functies. Dit plan biedt u meer merkcontrole. U kunt de SurveyMonkey-branding verwijderen uit de voettekst van uw enquête, u kunt research.net gebruiken in de enquête-URL in plaats van surveymonkey.com en u beschikt over de zeer fraaie logica voor geavanceerd vertakken en geavanceerd overnemen van vragen. Dit plan geeft bovendien toegang tot één op één telefonische ondersteuning

Teamsamenwerking: Maak een team om samen te werken met uw collega's. Iedereen in een team beschikt over een eigen account, maar de facturering voor alle accounts wordt beheerd door een primaire beheerder, zodat accountbeheer zeer eenvoudig wordt. Deel enquêtes om samen te werken aan enquêteontwerpen en analyses, en gebruik de bibliotheek om voor iedereen bedrijfsthema's en logo's op te slaan.

Enterprise-plannen

Enterprise-plannen beschikken over dezelfde kernfuncties als het PLATINA-plan, maar met een Enterprise-plan kunt u over nog meer mogelijkheden beschikken door in overleg met ons verkoopteam speciale add-onfuncties en -oplossingen voor uw organisatie aan te schaffen. Klik op Enterprise-oplossingen in onze Plannen en prijzen voor meer informatie.

Als u samen met ons verkoopteam uw account hebt gemaakt, is het waarschijnlijk dat u een Enterprise-plan hebt. U hebt waarschijnlijk ook een Enterprise-plan als u tussen oktober 2014 en mei 2016 een upgrade naar PLATINA hebt uitgevoerd. Als u wilt controleren welk plantype u hebt, gaat u naar Accountoverzicht.

Verouderde plannen

U beschikt over een verouderd plan, dat niet langer wordt aangeboden, zoals een Geavanceerd maandplan, een Onbeperkt-plan of een Zoomerang-plan. Nieuwe functies voor onze huidige plantypen zijn mogelijk niet beschikbaar voor deze plannen. Als u een betaling vergeet of een verouderd plan opzegt en daarna besluit om uw account op een later tijdstip opnieuw te activeren, moet u een upgrade uitvoeren naar een actueel plantype uit onze huidige Plannen en prijzen omdat verouderde plannen niet opnieuw kunnen worden geactiveerd.

Uw plan bepaalt over welke functies u beschikt. We bieden één gratis plan met beperkte functies en diverse geavanceerde plannen met functies die uitgebreider zijn. Hierna volgt een overzicht van enkele van de belangrijkste verschillen.

Ontvang antwoorden