m

SurveyMonkey Audience-beleid

Met SurveyMonkey Audience kunt u enquêtereacties kopen voor enquêtes die u in SurveyMonkey maakt. U kunt zich op respondenten richten op basis van specifieke kenmerken, zoals geslacht, leeftijd, inkomen, dienstverbandstatus en meer om antwoorden te krijgen van de mensen van wie u graag de mening wilt weten.

Hieronder vindt u informatie over ons inhoudbeleid. Hiermee zorgt u ervoor dat uw enquête-inhoud aan onze vereisten voldoet en weet u wat u moet doen als uw enquête potentieel beledigende inhoud bevat. Ook bevat het beleid koppelingen naar privacy, vertrouwelijkheid en juridische informatie van SurveyMonkey Audience.

Inhoudbeleid

Alle enquêtes die worden verzonden via SurveyMonkey Audience, moeten voldoen aan de SurveyMonkey-gebruiksvoorwaarden en ons Inhoudbeleid. Neem het inhoudbeleid door en kijk of de inhoud van uw enquête voldoet aan onze vereisten. Bijvoorbeeld:

  • Verzamel geen persoonlijke informatie van respondenten
  • Voeg geen aanvullende beloningsstimulansen toe
  • Gebruik SurveyMonkey Audience niet voor marketing of rekrutering
  • Maak geen koppelingen naar inhoud buiten de enquête, waarbij u vervolgens respondenten vraagt terug te keren naar de enquête om vragen hierover te beantwoorden

Enquêtebeoordelingen

Soms worden Audience-enquêtes beoordeeld voordat ze van start gaan. Wij starten een enquête niet en kunnen een enquête die al gaande is tijdelijk stopzetten als wij vaststellen dat de enquête onze beleidsregels schendt. U hoort van ons als er sprake is van een inhoudelijk probleem met uw enquête. U kunt het probleem dan oplossen voordat u de enquête start of hervat.

Potentieel beledigende inhoud

Als uw enquête het inhoudbeleid niet schendt, maar wel inhoud bevat die mogelijk vulgair of beledigend is voor sommige respondenten, wordt u verzocht een disclaimer op te nemen in uw enquête-inleiding. Hierin vertelt u respondenten over het type inhoud dat ze kunnen verwachten in de enquête. Ook geeft u ze de optie om de enquête af te sluiten. Bijvoorbeeld:

Deze enquête wordt gehouden door een damesblad en bevat aan seks gerelateerde vragen die sommige mensen mogelijk beledigend vinden. Als u niet wilt deelnemen aan deze enquête, kunt u uw browsertabblad of -venster sluiten om deze enquête af te sluiten.
Bron
Beschrijving
Privacy voor panelkopersDe sectie van de SurveyMonkey Contribute-privacyverklaring die van toepassing is op panelkopers.
SurveyMonkey Audience-vragenlijst voor gedegen onderzoekDeze vragenlijst bevat gedetailleerde antwoorden over onze bronnen voor respondenten en informatie.
InhoudbeleidControleer met het inhoudbeleid of de inhoud van uw enquête voldoet aan onze vereisten.
SurveyMonkey Audience-servicevoorwaardenDe voorwaarden die van toepassing zijn op uw SurveyMonkey Audience-aankoop.

Vertrouwelijkheid

Mogelijk gebruikt u SurveyMonkey Audience om nieuwe concepten of producten te testen voor uw bedrijf. Wij begrijpen dat deze informatie zeer vertrouwelijk van aard kan zijn. Hoewel we niet kunnen garanderen dat respondenten de informatie die ze in uw enquête te zien krijgen niet zullen delen, zijn er bepaalde richtlijnen die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat de informatie die u presenteert in uw enquête 1) niet kan worden herleid tot uw merk en 2) uw concurrenten niet zal bereiken.

Verzamel koppelingen naar privacyinformatie, vertrouwelijkheidsinformatie en juridische informatie van SurveyMonkey Audience, vind informatie over wat u moet doen als uw enquête mogelijk beledigende inhoud bevat en lees het inhoudbeleid om te waarborgen dat de inhoud van de enquête voldoet aan onze vereisten.

Ontvang antwoorden