Dankzij de integratie van SurveyMonkey met Microsoft OneDrive kunt u een bestand met uw enquête of resultaten opslaan in OneDrive. Vervolgens kunt u dit element net zoals elk ander bestand in OneDrive delen.

Installeer de integratie vanuit onze lijst met apps. De integratieconfiguratie is alleen beschikbaar in het Engels.

U kunt uw .survey- of .results-bestanden delen op dezelfde manier als elk ander bestand in OneDrive. Wat de persoon met wie u deelt, kan zien wanneer het bestand wordt geopend, is afhankelijk van de machtigingen die deze persoon heeft voor de enquête in SurveyMonkey.

Als u een .survey of .results-bestand deelt met iemand die met volledige toegang samenwerkt in uw SurveyMonkey-team, krijgt deze persoon in zijn of haar eigen SurveyMonkey-account toegang tot de enquête of resultaten. Als u ze deelt met iemand die niet in uw team zit, worden .survey-bestanden geopend in een voorbeeld- en testweergave en .results-bestanden worden geopend als een pagina met gedeelde gegevens.

U kunt als volgt enquêteresultaten delen:

1. Installeer de OneDrive-integratie.
  2. Kies Enquêtes of Enquêtes + reacties.
  3. Zoek en selecteer de enquête die u wilt delen via OneDrive.
  4. Als u reacties wilt delen, selecteert u een verzamelprogramma of Alles selecteren voor alle verzamelprogramma's.
  5. Klik op Een map selecteren om de OneDrive-locatie te kiezen waarin u de enquête of reacties wilt opslaan.
  6. Meld u aan bij OneDrive om de enquête of individuele reacties weer te geven nadat u deze hebt opgeslagen.
  7. Selecteer de drie stippen (...) naast een enquête of reactie om deze te openen en weer te geven binnen SurveyMonkey.

Tip: maakt u een enquête die u wilt delen met uw SurveyMonkey-team? Lees hoe u de machtigingen voor weergeven en bewerken kunt beheren.