Een specifieke opmerking in de analyse bekijken

Klik op het tabblad Afzonderlijke reacties en gebruik de linker- en rechterpijlknop om door individuele antwoordensets, met inbegrip van opmerkingen bij open vragen, te bladeren.

U kunt als volgt alle opmerkingen bij open vragen bekijken:

1. Zoek de vraag op het tabblad Vragenoverzicht.
  2. Klik op Reacties om alle opmerkingen weer te geven.
  3. Klik op Reacties van respondent om de antwoorden van de respondent op de rest van de vragen in de enquête te bekijken.
GOUD- en PLATINA-gebruikers kunnen tevens gebruikmaken van Tekstanalyse om reacties op open vragen te doorzoeken, in categorieën onder te verdelen en te filteren, en om belangrijke woorden en zinsneden weer te geven in een lijst- of wolkweergave.

Als u uw analyse wilt concentreren op een specifieke open vraag, stelt u een weergaveregel op en kiest u ervoor alleen die vraag weer te geven. WEERGAVEREGELS worden eveneens opgenomen op het tabblad Individuele reacties.
Ga naar het tabblad Afzonderlijke reacties en bekijk de specifieke opmerkingen van een respondent. Klik op het tabblad Vragenoverzicht op Reacties om een lijst met open opmerkingen te bekijken.