m

Een enquête zoeken

Ik word geacht deel te nemen aan een enquête.

Als u online aan een enquête wilt deelnemen, hebt u de koppeling naar de enquête of de URL nodig. Neem contact op met de opsteller van de enquête of met degene die u heeft gevraagd deel te nemen aan de enquête. Vanwege het grote aantal enquêtes op onze site en om privacyredenen kunnen wij u geen toegang geven tot een enquête.

Als u over de juiste koppeling beschikt en toch geen toegang tot de enquête kunt krijgen, leest u meer over waarom de enquêtekoppeling niet werkt.

Als u wilt deelnemen aan een Contribute-enquête, moet u zich aanmelden bij uw Contribute-account.

Ik probeer een enquête te vinden die ik heb gemaakt.

U kunt een enquête die u hebt gemaakt zoeken door u aan te melden en naar de pagina Mijn enquêtes van uw account te gaan. Gebruik de zoekbalk om uw enquête op naam te zoeken.

Als u de enquête niet ziet, controleert u of u bent aangemeld bij het juiste account. U kunt meerdere accounts hebben met hetzelfde e-mailadres. Vanaf de pagina Wachtwoord vergeten kunnen wij u een lijst toesturen met alle gebruikersnamen die aan uw e-mailadres zijn gekoppeld.

Ik probeer een enquête te vinden die met mij werd gedeeld.

Als iemand een enquête met u deelt, wordt dit weergeven op de pagina Mijn enquêtes. Enquêtes worden geordend op basis van laatste wijzigingsdatum, waarbij de meest recentelijk gewijzigde enquête bovenaan staat. U kunt de automatische mappen voor gedeelde enquêtes gebruiken om uw lijst met enquêtes te filteren en de enquête te vinden waarnaar u op zoek bent.

Als u een enquête die met u werd gedeeld, niet kunt vinden, is het ook mogelijk dat de eigenaar u heeft verwijderd als een persoon die samenwerkt aan de enquête. U moet dan contact opnemen met de persoon die de enquête oorspronkelijk met u heeft gedeeld, om te vragen of hij/zij deze weer met u kan delen.

Als u online aan een enquête wilt deelnemen, hebt u koppeling naar de enquête nodig. Neem contact op met de opsteller van de enquête of met degene die u heeft gevraagd deel te nemen aan de enquête. U kunt een enquête die u hebt gemaakt (of een enquête die met u werd gedeeld) zoeken door u aan te melden en naar de pagina Mijn enquêtes van uw account te gaan. Gebruik de zoekbalk om uw enquête op naam te zoeken.

Ontvang antwoorden