m

Uw factureringsgegevens, factureringsgeschiedenis en betalingsgeschiedenis

Ga naar...

 

Video-overzicht

 

Uw factureringsgegevens vinden

Uw factureringsgegevens weergeven:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam.
  3. Klik op Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  4. Klik op het tabblad Factureringsgegevens.
Tip! Klik op de volgende koppeling om meteen uw factureringsgegevens te zien nadat u zich hebt aangemeld.

Uw factureringsprofiel

In de sectie Factureringsprofiel bij Factureringsgegevens staat een overzicht van de kosten van uw abonnement en wanneer de volgende betaling moet zijn ontvangen.

Item
Beschrijving
AbonnementstypeDe reeks functies die beschikbaar is voor uw account. Zie de pagina met gegevens over abonnementen en prijzen voor een richtlijn voor welke functie (wel of niet) beschikbaar is in elk afzonderlijk abonnementstype.
FactureringsfrequentieHoe vaak u een betaling moet uitvoeren. Dit wordt ook wel uw factureringscyclus genoemd. Anders gezegd, dit is hoe vaak uw abonnement automatisch wordt verlengd.
Volgende factureringsdatumDe datum waarop uw betaalde abonnement automatisch wordt verlengd of waarop er een downgrade voor dit abonnement wordt uitgevoerd, afhankelijk van de instelling voor automatisch verlengen.
Automatisch verlengenOf uw abonnement wordt verlengd of er wordt een downgrade uitgevoerd op de volgende factureringsdatum. Meer info: Automatisch verlengen
Volgend factureringsbedragHet verschuldigde bedrag op de volgende factureringsdatum.

 

Hoe u wordt gefactureerd

Als u zich registreert voor een jaarabonnement, betaalt u een jaar vooruit. Uw abonnement wordt om de 12 maanden automatisch verlengd tot u het abonnement opzegt.

Als u zich registreert voor een maandabonnement, betaalt u voor de eerste factureringscyclus vooruit. Daarna wordt uw abonnement maandelijks automatisch verlengd totdat u het annuleert.

Als u deel uitmaakt van een team, verwijzen wij u naar Teamfacturering voor informatie over hoe geconsolideerde facturering werkt als u voor meerdere accounts tegelijk betaalt.

 

Facturen en betalingsbewijzen

De sectie Transactiegeschiedenis van Mijn account bevat een overzicht van uw komende en bestaande facturen. Facturen worden ook per e-mail verzonden naar de contactpersoon voor facturering die voor het account is opgegeven.

Als u uw abonnement op basis van factuur betaalt, moet u alle onbetaalde facturen betalen vóór de volgende factureringsdatum om uw abonnement actief te houden. Instructies voor het betalen en onze bankinformatie staan op de factuur.

Een factuur of belastingfactuur bekijken:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam.
  3. Klik op Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  4. Ga naar het tabblad Transactiegeschiedenis.
  5. Klik op het nummer van de factuur om een factuur te bekijken of klik op het documentpictogram naast het nummer van de factuur om de gekoppelde btw-factuur te zien.

 

Uw factureringsgegevens bewerken

Betalingsmethode en factureringsadres

U kunt uw betalingsmethode en het factureringsadres bijwerken in de sectie Betalingsinformatie bij Factureringsgegevens. Welke gegevens u kunt bewerken in uw account, is afhankelijk van de betalingsmethode.

Als uw abonnement een downgrade naar een gratis abonnement is, moet u opnieuw een upgrade van uw account naar een betaald abonnement uitvoeren als u uw factureringsgegevens wilt bewerken. U kunt uw betalingsinformatie en factureringsadres bijwerken tijdens het betalen.

Betalingsmethode
Beschrijving
Nu betalenAls automatisch verlengen is ingeschakeld en uw betalingsmethode hier is opgeslagen, wordt deze automatisch gebruikt op de volgende factureringsdatum. U kunt de gegevens van uw betalingsmethode op elk gewenst moment bijwerken voor de volgende factureringsdatum. Uw factureringsadres moet overeenkomen met het adres dat aan uw betalingsmethode is gekoppeld.
Betalen per factuurAls u op basis van factuur betaalt, sturen wij u en de contactpersoon die verantwoordelijk is voor facturering 45 dagen voor de volgende factureringsdatum per e-mail een factuur toe. U kunt het factureringsadres dat op uw factuur wordt weergegeven op elk gewenst moment bijwerken voordat uw volgende factuur wordt verstrekt. We slaan de betaalwijze die u hebt gebruikt voor het betalen van een vorige factuur niet op in uw account, tenzij u met een creditcard hebt betaald en u ervoor hebt gekozen om deze creditcard op te slaan als uw standaardbetalingsmethode.
Tip! Als u per e-mail een factuur wilt ontvangen in plaats van dat uw abonnementskosten automatisch in rekening worden gebracht op uw volgende factureringsdatum, kunt u overschakelen op betalen op basis van facturen.
Facturen

U kunt het factureringsadres dat op uw factuur wordt weergegeven, bijwerken in de sectie Betalingsinformatie bij Factureringsgegevens op voorwaarde dat u deze informatie bijwerkt voordat de volgende factuur wordt verstrekt. Wijzigingen die u aanbrengt in op het tabblad Factureringsgegevens zijn uitsluitend van toepassing op toekomstige facturen. Neem contact met ons op als u een factuur (of pro-formafactuur) moet bijwerken die al is verstrekt.

Contactpersoon voor facturering

U kunt uw contactpersoon voor facturering toevoegen of bewerken in de sectie 'Contactpersoon facturering' bij Factureringsgegevens.

Als u een contactpersoon voor facturering toevoegt, ontvangt hij/zij e-mails over de facturering om betalingen voor uw account te kunnen uitvoeren zonder zich aan te melden. Ook kan deze persoon contact opnemen als er vragen over facturering voor het account zijn, op voorwaarde dat deze persoon contact met ons opneemt via het e-mailadres dat u opgeeft op het tabblad Factureringsgegevens.

Land en valuta voor facturering

De valuta die wordt gebruikt op uw facturen is afhankelijk van het factureringsland, het abonnementstype en de betalingsmethode. U kunt uw factureringsland wijzigen in de sectie Betalingsinformatie bij Factureringsgegevens. Het factureringsland moet echter overeenkomen met het land waar zich uw betalingsmethode bevindt.

In sommige gevallen kunt u het factureringsland niet wijzigen. Neem contact met ons op voor meer info.

 

Meer onderwerpen

Lees deze Help-categorie voor meer informatie over aan facturering gerelateerde opties: Betalingen en kosten

 

Op het tabblad Factureringsgegevens in Mijn account hebt u toegang tot facturen die binnenkort moeten worden betaald, kunt u de factuurdatum controleren, betaalde facturen afdrukken, informatie over betalingen en facturering bijwerken en een contactpersoon die is belast met facturering toevoegen aan uw account.

Ontvang antwoorden