m

Een toestemmingsverklaring of privacybeleid toevoegen

U kunt respondenten vragen akkoord te gaan met een toestemmingsverklaring waarin uw procedures op het gebied van gegevensoverdracht, privacy of ander beleid zijn opgenomen Meer informatie: Gegevens verzamelen en aanbevolen procedures op beveiligingsgebied

Indien u respondenten verplicht stelt akkoord te gaan met een toestemmingsverklaring voordat zij deelnemen aan uw enquête, voorkomt u dat respondenten deelnemen aan de enquête zonder dat ze hun toestemming hebben gegeven.

U kunt respondenten als volgt verplichten akkoord te gaan met een toestemmingsverklaring:

  1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Schuif vervolgens tot onder aan de OPBOUWFUNCTIE in de linkerzijbalk.
  3. Voeg een Inleidende pagina toe en gebruik slepen en neerzetten om W Tekst op de pagina te plaatsen.
  4. Voer de taal van de toestemmingsaanvraag in. We stellen voor een koppeling toe te voegen naar het privacybeleid van SurveyMonkey en aan respondenten bekend te maken dat persoonlijke gegevens die via uw enquêtes zijn verzameld, kunnen worden doorgestuurd naar verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten en andere locaties waarin SurveyMonkey kantoren heeft. Zie kantoorlocaties »
  5. Voeg op de inleidende pagina met gebruik van slepen en neerzetten een Meerkeuze-vraag toe onder uw toestemmings- of privacyverklaring met twee antwoordkeuzen: Ja en Nee. Zie de voorbeeldvraag hieronder.
  6. Klik op het tabblad Opties en selecteer Antwoord op vraag verplicht.
  7. Voeg Logica voor het overslaan van vragen toe aan de antwoordkeuze Nee. Kies ervoor om respondenten die Nee selecteren te diskwalificeren.
  8. Bewerk de diskwalificatiepagina voor alle verzamelprogramma's die u toevoegt aan de enquête. Respondenten die Nee selecteren krijgen deze pagina te zien.

Tekst voorbeeldvragen

Gaat u akkoord met de bovenstaande voorwaarden? Door op Ja te klikken, gaat u ermee akkoord dat u bereid bent de vragen in deze enquête te beantwoorden.
Gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt zoals hierboven beschreven? Klik op Ja als u wilt meedoen aan de enquête.
U kunt respondenten vragen akkoord te gaan met uw toestemmingsverklaring of uw privacybeleid of -praktijken voordat zij uw enquête gaan invullen. Gebruik logica voor overslaan om respondenten te diskwalificeren die niet akkoord gaan met uw voorwaarden.

Ontvang antwoorden