m

Hoe u per factuur kunt betalen

Facturering

Als u per e-mail een factuur wilt ontvangen in plaats van dat uw abonnementskosten automatisch in rekening worden gebracht, kunt u betalen per factuur. Facturering is uitsluitend beschikbaar voor jaarplannen. Dit werkt als volgt:

  • We sturen uw contactpersoon voor facturering per e-mail een factuur nadat u zich hebt geregistreerd. Wanneer het tijd is om te verlengen, sturen we u 45 dagen vóór de verlenging de volgende te betalen factuur per e-mail.
  • De betalingsmethoden die u kunt gebruiken en eventuele speciale instructies, worden weergegeven op de factuur.
  • Als u de factuur met een creditcard of een betaalkaart betaalt, moet u ervoor zorgen dat u het selectievakje om deze methode tot uw standaardbetalingsmethode te maken, niet inschakelt. Als u dat wel doet, schakelt u over op automatische betaling.
  • U moet Automatisch verlengen ingeschakeld laten als u uw factuur per e-mail wilt ontvangen. Dit betekent niet dat er automatisch geld bij u wordt afgeschreven. Dit betekent alleen dat we automatisch een factuur maken die we u per e-mail toesturen. Als u Automatisch verlengen uitschakelt, wordt er geen factuur gemaakt en wordt er op de verlengingsdatum automatisch een downgrade van uw account uitgevoerd.
  • Betaal uw rekening voor de verlengingsdatum en alles komt in orde. Als u iets te laat betaalt, hoeft u zich nog niet echt zorgen te maken. U verliest niet onmiddellijk de toegang tot uw account, enquêtes of gegevens (er is een korte respijtperiode). Het kan echter zijn dat u uw resultaten niet kunt downloaden, tot uw betaling is ontvangen. Als we na verloop van enige tijd uw betaling nog niet hebben ontvangen, wordt er een downgrade van uw account naar een gratis plan uitgevoerd. U kun echter op elk gewenst moment opnieuw een upgrade uitvoeren.

Factuur kiezen op de check-outpagina

Wanneer u zich registreert voor een betaald plan, worden, nadat u uw land hebt gekozen, de betalingsmethoden waaruit u kunt kiezen, weergegeven op de SurveyMonkey-check-outpagina. Selecteer Factuur op de check-outpagina, bevestig uw abonnement, ga vervolgens naar  Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen. U kunt de betaalde functies gebruiken zodra uw betaling is verwerkt.

Uw account instellen op per factuur betalen

Als u al over een betaald account beschikt en u wilt overstappen van automatisch betalen op het per e-mail ontvangen van een factuur, is dat geen probleem. Zolang u over een jaarplan beschikt, kunnen we uw account bijwerken.

Overschakelen naar facturering:

  1. Zorg ervoor dat de informatie in uw factureringsgegevens is bijgewerkt: uw e-mailadres voor facturering, uw postadres, de contactpersoon voor facturering, het telefoonnummer, het aankoopbonnummer en alle overige zaken die betrekking hebben op uw betalingsmethode.
  2. Neem contact met ons op om ons te laten weten dat u wilt overschakelen op facturering per factuur. Zorg ervoor dat u weet hoe de facturering verloopt, door de informatie boven aan dit artikel te lezen.
  3. Dat is alles. We sturen u een factuur die u moet betalen vóór uw volgende verlenging. Houd er rekening mee dat u de optie Automatisch verlengen ingeschakeld moet laten in uw account. Dit betekent dat u 45 dagen vóór uw volgende verlenging een factuur ontvangt. Automatisch verlengen betekent niet dat er automatisch geld bij u wordt afgeschreven. Dit betekent uitsluitend dat we u automatisch per e-mail een factuur kunnen sturen die u vervolgens handmatig kunt betalen.
Als u per e-mail een factuur wilt ontvangen in plaats van dat uw abonnementskosten automatisch in rekening worden gebracht op uw volgende factureringsdatum, kunt u overschakelen op betalen per factuur. Facturering is uitsluitend beschikbaar voor jaarplannen.

Ontvang antwoorden