m

Betalen per factuur

Zo werkt facturering

Krijgt u liever een factuur per e-mail toegestuurd, zodat u die handmatig kunt betalen in plaats van uw abonnement automatisch te laten afschrijven? Dan kunt u op factuur betalen. Facturering is alleen beschikbaar voor jaarabonnementen. Zo werkt het:

  • We sturen u en uw contactpersoon voor facturering een factuur per e-mail nadat u zich hebt geregistreerd. Als het tijd is om te verlengen, sturen we u 45 dagen voor uw verlenging per e-mail de volgende factuur.
  • De betalingsmethoden die u kunt gebruiken en eventuele speciale instructies staan op de factuur.
  • Als u de factuur met een creditcard of bankkaart betaalt, vink dan vooral het vakje niet aan naast Maak dit tot de standaard betaalwijze. U stapt dan namelijk over op automatisch betalen!
  • U moet automatisch verlengen ingeschakeld laten om een factuur per e-mail te ontvangen. Dit betekent niet dat we het bedrag automatisch afschrijven. Het betekent alleen dat we automatisch een factuur maken die we u kunnen e-mailen. Als u automatisch verlengen uitschakelt, maken we geen factuur voor u en wordt uw account gedowngraded op uw verlengingsdatum.
  • Betaal vóór de verlengingsdatum en alles komt in orde. Als u iets te laat betaalt, geen zorgen. U verliest niet meteen toegang tot uw account, enquêtes of gegevens (we hebben een korte respijtperiode). Maar mogelijk kunt u pas uw resultaten downloaden als we uw betaling hebben ontvangen. Is dit na enige tijd nog niet gebeurd, dan wordt uw account gedowngraded naar een gratis abonnement. U kunt altijd weer upgraden.

Factuur kiezen op de check-outpagina

Als u zich registreert voor een betaald abonnement, ziet u alle beschikbare betalingsmethoden op de check-outpagina van SurveyMonkey nadat u uw factureringsland hebt gekozen. Selecteer Factuur op de check-outpagina en bevestig uw abonnement. Ga daarna naar uw Transactiegeschiedenis en klik op Factuur betalen. Zodra uw betaling is verwerkt kunt u de betaalde functies gebruiken.

Overschakelen op facturering

Hebt u een betaald account en wilt u overstappen van automatische betaling via uw kaart op een factuur per e-mail? Geen probleem! Als u een jaarabonnement hebt, kunnen we uw account bijwerken.

Overschakelen op facturering:

  1. Zorg dat de informatie in uw factureringsgegevens actueel is, zoals uw e-mailadres voor facturering, postadres, contactpersoonnaam voor facturering, telefoonnummer, inkoopordernummer en alle andere zaken die betrekking hebben op uw betalingsmethoden.
  2. Neem contact met ons op en laat ons weten dat u wilt overstappen op facturering. Ga wel goed na hoe facturering werkt door de informatie bovenaan dit artikel te lezen.
  3. Dat is alles. We sturen u een factuur die u moet betalen voor uw volgende verlenging. Houd er rekening mee dat automatisch verlengen ingeschakeld moet blijven in uw account. Dit betekent dat u 45 dagen vóór uw volgende verlenging een factuur ontvangt. Automatisch verlengen betekent niet dat we automatisch geld in rekening brengen. Het wil alleen maar zeggen dat u per e-mail een factuur ontvangt, die u vervolgens handmatig betaalt.
Als u wilt dat u per e-mail een factuur ontvangt en niet dat het bedrag wordt afgeschreven op de volgende factureringsdatum, kunt u per factuur betalen. Facturering is alleen beschikbaar voor jaarabonnementen.

Ontvang antwoorden