Voortgangsbalk

Met de voortgangsbalken kunnen mensen zien welk deel van de enquête ze hebben voltooid en hoeveel ze nog moeten invullen.

De voortgangsbalk in- of uitschakelen:

1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Voortgangsbalk.
  4. Schakel Voortgangsbalk weergeven in of uit.
Logica voor overslaan Verberg de voortgangsbalk als u logica gebruikt in uw enquête. De voortgangsbalk berekent niet of mensen bepaalde vragen of pagina's hebben overgeslagen. Dit kan dus verwarrend werken voor mensen die deze enquête invullen.

Instellingen

Deze instellingen kunnen alleen worden gewijzigd als Eén vraag per keer is uitgeschakeld. Als Eén vraag per keer is ingeschakeld, werkt de voortgangsbalk iets anders. Meer informatie: Eén vraag per keer

InstellingBeschrijving
PositieGeeft de voortgangsbalk bovenaan of onderaan de pagina weer.
IndelingGeeft het aantal pagina's weer dat tot nu toe is ingevuld of het percentage van de pagina's dat tot nu toe is ingevuld.
Met de voortgangsbalken kunnen mensen zien welk deel van de enquête ze hebben voltooid en hoeveel ze nog moeten invullen.