U kunt het bestand niet uploaden

Lukt het niet om een afbeelding aan uw enquêteontwerp toe te voegen of een bestand te uploaden naar uw teambibliotheek, controleer dan of uw bestand aan deze vereisen voldoet:

TypeGrootteIndeling
Afbeelding2 MB of minderJPG, PNG of GIF
Logo2 MB of minderJPG, PNG of GIF
Document16 MB of minderDOC, DOCX of PDF

De bestandsgrootte verkleinen

Als uw bestand te groot is, gebruik dan deze tips om de bestandsgrootte te verkleinen.

Afbeeldingen

Als de afbeelding die u wilt toevoegen aan uw enquêteontwerp te groot is om te uploaden, kunt u de afbeelding hosten op een externe site en deze aan uw enquête toevoegen door de URL in te voeren.

U kunt geen logo’s of bibliotheekafbeeldingen toevoegen via URL. Is uw logobestand te groot, dan bewerkt u de afbeelding om de bestandsgrootte te verkleinen:

• Snijd de afbeelding bij om overtollige ruimte aan de randen te verwijderen.
  • Pas de grootte van de afbeelding aan. Afbeeldingen met kleinere afmetingen hebben een kleinere bestandsgrootte.
  • Comprimeer de afbeelding. Als u de afbeelding comprimeert, kan deze minder duidelijk worden.
Documenten

Als het DOC-bestand dat u wilt uploaden naar de bibliotheek te groot is, bewerkt u het document om de bestandsgrootte te verkleinen:

• Comprimeer alle afbeeldingen in het document.
  • Verwijder verborgen gegevens
  • Sla het bestand op als PDF, zodat het minder ruimte inneemt.

Als het PDF-bestand dat u wilt uploaden naar de bibliotheek te groot is, bewerkt u het document om de bestandsgrootte te verkleinen:

• Comprimeer het bestand. Er zijn verschillende gratis online tools waarmee u dit kunt doen.
  • Is uw PDF erg lang, dan verdeelt u het document in een paar afzonderlijke bestanden en uploadt u deze bestanden naar de bibliotheek.