Bestand wordt niet geüpload

Als u problemen ondervindt bij het toevoegen van een afbeelding aan uw enquêteontwerp of bij het uploaden van een bestand naar de bibliotheek van uw team, moet u controleren of het bestand aan de volgende vereisten voldoet:

TypeGrootte:Indeling
Afbeelding2MB of minderJPG, PNG of GIF
Logo2MB of minderJPG, PNG of GIF
Document16 MB of minderDOC, DOCX of PDF

De bestandsgrootte reduceren

Als uw bestand de groottelimiet overschrijdt, kunt u deze tips raadplegen voor het reduceren van de bestandsgrootte.

Afbeeldingen

Als de afbeelding die u wilt toevoegen aan uw enquête te groot is om te uploaden, kunt u de afbeelding hosten op een externe site en deze aan uw enquête toevoegen door de URL in te voeren.

Het is niet mogelijk om logo's of bibliotheekafbeeldingen toe te voegen via een URL. Als uw logobestand te groot is, bewerkt u de afbeelding om de bestandsgrootte te beperken:

• Snijd de afbeelding bij om alle overtollige ruimte rond de omtrek te verwijderen.
  • Pas de grootte van de afbeelding aan. Kleinere afbeeldingen hebben een geringere bestandsgrootte.
  • Comprimeer de afbeelding. Houd er rekening mee dat het comprimeren van de afbeelding van invloed kan zijn op de duidelijkheid.
Documenten

Als het DOC-bestand dat u naar de bibliotheek moet uploaden te groot is, bewerkt u het document om de bestandsgrootte te beperken:

• Comprimeer alle afbeeldingen in het document.
  • Verwijder verborgen gegevens
  • Sla het bestand op als PDF zodat het minder ruimte in beslag neemt.

Als het DOC-bestand dat u naar de bibliotheek moet uploaden te groot is, bewerkt u het document om de bestandsgrootte te beperken:

• Comprimeer het bestand. Er zijn diverse gratis online hulpmiddelen die u hiervoor kunt gebruiken.
  • Als uw PDF erg lang is, splitst u het document op in enkele aparte bestanden en uploadt u elk bestand naar de bibliotheek.