m

Kortingen en Coronavirus-hulpbronnen

Met kortingen kunt u geld besparen op uw SurveyMonkey-abonnement. Controleer hieronder of u in aanmerking komt en hoe u korting kunt aanvragen.

Coronavirus-hulpbronnen: Bekijk onze pagina met hulpbronnen voor meer informatie over kortingen en hulpbronnen die betrekking hebben op de COVID-19-crisis.

Ga naar...

 

Kortingen voor studenten, docenten en non-profitorganisaties

Wij bieden kortingen aan sommige non-profitorganisaties, en aan studenten en docenten die upgraden van een gratis abonnement. Deze kortingen kunnen niet worden toegepast op bestaande betaalde accounts. Alle kortingen zijn een jaar geldig en worden uitsluitend naar goeddunken van SurveyMonkey toegekend. SurveyMonkey behoudt het recht om kortingen te weigeren of in de toekomst stop te zetten.

De kortingen zijn afhankelijk van het land waarin u zich bevindt.

Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk

Docenten en studenten
 1. Meld u aan bij uw account (als u een account hebt). Als dat niet het geval is, gaat u door met de volgende stap.
 2. Ga naar de pagina Abonnementen en prijzen.
 3. Schuif omlaag op de pagina en bekijk de sectie met opties voor kortingsprijzen.
 4. Klik op de koppeling naar kortingsprijzen voor studenten en docenten.
 5. Voer een upgrade uit naar het abonnement van uw keuze op de pagina met kortingsprijzen voor studenten en docenten.
Waarom worden er bij mij geen kortingsprijzen weergegeven? Als de sectie met opties voor kortingsprijzen voor studenten of docenten niet wordt weergegeven, komt u niet in aanmerking vanwege uw locatie of omdat u momenteel een bestaand betaald account hebt.
Non-profitorganisaties en liefdadigheidsintellingen
 1. Ga naar de pagina Abonnementen en prijzen en registreer u voor een gratis abonnement. U moet een SurveyMonkey-gebruikersnaam invoeren om de aanvraag te voltooien.
 2. Controleer de kortingsaanvraag voor non-profitorganisaties om te zien of u in aanmerking komt. Gedetailleerde informatie en vereisten voor kortingen worden in de aanvraag toegelicht.
 3. Verzend de kortingsaanvraag. Wacht met het upgraden van uw account tot wij contact met u hebben opgenomen over uw aanvraag. Kortingen zijn namelijk alleen beschikbaar voor klanten met een gratis abonnement.

Andere landen

Aanvraagproces en beschikbare kortingen
 1. Ga naar de pagina Abonnementen en prijzen en registreer u voor een gratis abonnement. U moet een SurveyMonkey-gebruikersnaam invoeren om de aanvraag te voltooien.
 2. Controleer hieronder de relevante kortingsaanvraag om te zien of u in aanmerking komt. Gedetailleerde informatie en vereisten voor kortingen worden in de aanvragen toegelicht.
 3. Dien de kortingsaanvraag in voor een jaarabonnement. Wacht met het upgraden van uw account tot wij contact met u hebben opgenomen over uw aanvraag. Kortingen zijn namelijk alleen beschikbaar voor klanten met een gratis abonnement.
Kortingstype
Aanvraag
DocentNu aanvragen »
StudentNu aanvragen »
Non-profitorganisatie (liefdadigheidsinstelling)Nu aanvragen »

Opmerking: Aanvragen zijn alleen beschikbaar in het Engels en moeten in het Engels worden ingediend. Hartelijk dank voor uw begrip.

 

Meerdere accounts kopen (teamabonnementen)

Als u drie of meer accounts wilt kopen, kijk dan eens naar een teamabonnement. Dit abonnement kost minder per gebruiker dan een individueel abonnement en heeft extra samenwerkingsfuncties. Nieuwe klanten kunnen de kortingsprijzen bekijken op de pagina met prijzen voor teams.

 

Wij bieden kortingen aan sommige non-profitorganisaties, en aan studenten en docenten die hiervoor in aanmerking komen. De kortingen zijn afhankelijk van het land waarin u zich bevindt.

Ontvang antwoorden