m

Student, docent en non-profitorganisaties

Wij bieden kortingen aan sommige non-profitorganisaties, en aan studenten en docenten die hiervoor in aanmerking komen. Alle kortingen zijn een jaar geldig en worden uitsluitend naar goeddunken van SurveyMonkey toegekend. SurveyMonkey behoudt het recht om kortingen te weigeren of in de toekomst stop te zetten.

Kom ik in aanmerking?

Welke kortingen beschikbaar zijn, is afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. Kortingen zijn alleen beschikbaar voor klanten die geen account hebben of voor klanten die een upgrade uitvoeren vanaf een gratis plan. Kortingen kunnen niet worden toegepast op bestaande betaalde accounts.

Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk

Docenten en studenten
 1. Meld u aan bij uw account als u over een account beschikt. Als dat niet het geval is, gaat u door met de volgende stap.
 2. Ga naar de pagina Plannen en prijzen.
 3. Schuif omlaag op de pagina en bekijk de sectie met opties voor kortingsprijzen.
 4. Klik op de koppeling naar kortingsprijzen voor studenten en docenten.
 5. Voer een upgrade uit naar het plan van uw keuze op de pagina met kortingsprijzen voor studenten en docenten.
Waarom worden er bij mij geen kortingsprijzen weergegeven? Als de sectie met opties voor kortingsprijzen voor studenten of docenten niet wordt weergegeven, betekent dit dat u niet aanmerking komt vanwege uw locatie of omdat u momenteel een bestaand betaald account hebt.
Non-profitorganisaties en liefdadigheidsintellingen
 1. Ga naar de pagina Plannen en prijzen en registreer u voor een gratis plan. U hebt een SurveyMonkey-gebruikersnaam nodig om het aanvraagproces te voltooien.
 2. Controleer de kortingsaanvraag voor non-profitorganisaties om na te gaan of u in aanmerking komt. Gedetailleerde informatie en vereisten voor kortingen worden uiteengezet in de aanvraag.
 3. Verzend de kortingsaanvraag. Wacht met het upgraden van uw account, tot wij contact met u hebben opgenomen over uw aanvraag, aangezien kortingen alleen beschikbaar zijn voor klanten met een gratis plan.

Andere landen

Aanvraagproces en beschikbare kortingen
 1. Ga naar de pagina Plannen en prijzen en registreer u voor een gratis plan. U hebt een SurveyMonkey-gebruikersnaam nodig om het aanvraagproces te voltooien.
 2. Controleer hieronder de relevante kortingsaanvraag om na te gaan of u in aanmerking komt. Gedetailleerde informatie en vereisten voor kortingen worden uiteengezet in de aanvragen.
 3. Dien de kortingsaanvraag in voor een jaarplan. Wacht met het upgraden van uw account, tot wij contact met u hebben opgenomen over uw aanvraag, aangezien kortingen alleen beschikbaar zijn voor klanten met een gratis plan.
Kortingstype
Aanvraag
DocentNu aanvragen »
StudentNu aanvragen »
Non-profitorganisatie (liefdadigheidsinstelling)Nu aanvragen »

Opmerking: Aanvragen zijn alleen beschikbaar in het Engels en moeten in het Engels worden ingediend. Hartelijk dank voor uw begrip.

Wij bieden kortingen aan sommige non-profitorganisaties, en aan studenten en docenten die hiervoor in aanmerking komen. Welke kortingen beschikbaar zijn, is afhankelijk van het land waarin u zich bevindt.

Ontvang antwoorden