m

Factureringvaluta

De valuta waarin u wordt gefactureerd, is afhankelijk van het factureringsland van uw betalingsmethode. Voordat u een betaling voltooit tijdens het registreren, upgraden, maken van een team of doen van een eenmalige aankoop via uw account, zorgen we ervoor dat we duidelijk de factureringsvaluta weergegeven boven de knop Bevestigen of Betalen.

Ga naar...

Uw valuta wijzigen

Uw factureringsvaluta is afhankelijk van uw factureringsland. Uw factureringsland moet overeenkomen met het land waarin uw betalingsmethode is ondergebracht. Het is niet mogelijk om uw factureringsvaluta rechtstreeks te bewerken omdat deze aan uw betalingsmethode is gekoppeld.

Uw factureringsland bewerken:

  • Als u zich registreert voor een nieuw account, selecteert u uw factureringsland op de betalingspagina.
  • Als u een bestaand account hebt, kunt u uw factureringsland bewerken in de sectie Betalingsinformatie van het tabblad Factureringsgegevens.

In sommige situaties kunt u uw factureringsland mogelijk niet wijzigen wanneer u uw betalingsmethode wijzigt. Als u op dit probleem stuit en er een foutbericht wordt weergegeven, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

TIP! Als u voor een SurveyMonkey-plan betaalt via de mobiele app van SurveyMonkey, wordt de facturering beheerd door Apple in plaats van door SurveyMonkey. Als u uw factureringsvaluta wilt wijzigen, moet u uw betalingsmethode voor uw Apple-id bijwerken.

Valuta-omrekening

Het bedrag dat wordt gefactureerd in uw lokale valuta, wordt mogelijk niet geconverteerd naar onze exacte prijs in USD of een andere valuta. Anders gezegd: als u de huidige wisselkoers hanteert voor het omrekenen van uw lokale valuta naar USD, komen deze bedragen mogelijk niet overeen. Aangezien SurveyMonkey overal ter wereld beschikbaar is, kan onze prijsinformatie van land tot land verschillen. Voor het vaststellen van de prijsinformatie voor de afzonderlijke markten houden we rekening met valutaschommelingen en de prijs voor vergelijkbare services in een gegeven markt.

Wij zorgen ervoor dat we zo transparant mogelijk te werk gaan door voordat u uw betaling verzendt het exacte bedrag weer te geven dat door SurveyMonkey in rekening wordt gebracht en door weer te teven in welke valuta dat gebeurt.

Internationale transactiekosten

De uitgever van uw creditcard of uw bank voegt mogelijk een tarief voor valuta-omrekening of voor transacties met het buitenland toe aan uw betaling. Als de kosten hoger zijn dan verwacht, neemt u contact op met uw aanbieder voor informatie over de tarieven die mogelijk gelden, aangezien SurveyMonkey hier geen controle over heeft en hier ook niet van op de hoogte is.

U ziet mogelijk ook een preautorisatie.

Ondersteunde valuta's

Wanneer u zich registreert, wanneer u een upgrade uitvoert, wanneer u een team maakt of wanneer u een eenmalige aankoop uitvoert via uw account, wordt u gefactureerd in de lokale valuta van uw factureringsland als die valuta op het moment van uw aankoop wordt ondersteund. Uw planabonnement wordt verlengd in de factureringsvaluta die de vorige keer is gehanteerd, tenzij u uw betalingsmethode en de bijbehorende factureringsvaluta bewerkt voordat u verlengt.

Als uw factureringsland niet wordt vermeld, wordt de lokale valuta voor uw factureringsland niet ondersteund. Zie de informatie over niet-ondersteunde valuta.

Factureringsland
Factureringvaluta
Ondersteund sinds
ArgentinëARS2010
AustraliëAUD2010
BraziliëBRLJuni 2015
CanadaCAD2010
ChiliCLPSeptember 2011
ColombiaCOPSeptember 2013
Costa RicaCRCSeptember 2013
TsjechiëCZKNovember 2013
DenemarkenDKK2010
EgypteEGPSeptember 2011
Eurozone*EUR2010
HongkongHongkongse dollar (HKD)2010
HongarijeHUFNovember 2013
IJslandISKNovember 2013
IndiaINR2010
IndonesiëIDRSeptember 2011
IsraëlILSSeptember 2011
JapanJapanse yen (JPY)2010
MaleisiëMYRSeptember 2011
MexicoMXN2010
Nieuw-ZeelandNieuw-Zeelandse dollar (NZD)2010
NoorwegenNOK2010
PeruPENSeptember 2013
FilipijnenPHPSeptember 2013
PolenPLNSeptember 2013
QatarQARNovember 2013
RuslandRUBSeptember 2011
Saoedi-ArabiëSARSeptember 2013
SingaporeSingaporese dollar (SGD)2010
Zuid-AfrikaZAR2010
Zuid-KoreaZuid-Koreaanse won (KRW)2010
ZwedenSEK2010
ZwitserlandCHF2010
TaiwanTWD2010
ThailandTHBSeptember 2011
TurkijeTRYSeptember 2011
Verenigde Arabische EmiratenAED2010
Verenigd KoninkrijkGBP2010
Verenigde StatenUSDAltijd

*Als uw betalingsmethode is ondergebracht in een land waarin EUR een officiële valuta is, is uw factureringvaluta EUR.

Niet-ondersteunde valuta's

Als uw valuta op het moment van aankoop niet wordt ondersteund, wordt u gefactureerd in USD. Als uw betalingsmethode is ondergebracht in een Europees land waarvan de valuta niet wordt ondersteund, is uw factureringsvaluta mogelijk EUR en niet USD. Dit betreft onder meer Albanië, Wit-Rusland, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Macedonië, Moldavië, Roemenië, Servië, en Oekraïne.

Als u bent gefactureerd in USD of EUR, wordt uw planabonnement eveneens verlengd in USD of EUR, zelfs als uw lokale valuta sinds uw oorspronkelijk betaling wel wordt ondersteund.

Er zijn enkele situaties waarin u uw lokale factureringsvaluta kunt wijzigen voor uw volgende verlenging als uw valuta voortaan wordt ondersteund:

  • Als u momenteel wordt gefactureerd in USD of EUR en uw lokale valuta voortaan wordt ondersteund, kunt u contact met ons opnemen om over te schakelen op uw lokale facturering bij uw volgende verlenging.
  • Als u een team maakt, wordt u voor extra gebruikers gefactureerd in uw lokale valuta als deze wordt ondersteund op het moment dat u het team maakt (als dat het geval is, wordt er in de lokale valuta een prijs per vermelde gebruiker in uw account weergegeven), en uw planabonnement wordt op de volgende verlengingsdatum verlengd in de desbetreffende lokale valuta in plaats van in USD of EUR.
De valuta waarin u wordt gefactureerd, is afhankelijk van het factureringsland van uw betalingsmethode. Wij zorgen ervoor dat een factureringsvaluta duidelijk wordt weergegeven boven de knop Bevestigen of Betalen voordat u uw betaling voltooit.

Ontvang antwoorden