m
!

Siteonderhoud voor Canada

*

Op 6 maart van 10:00 - 11:00 uur PT (18:00 - 19:00 uur UTC) voeren we siteonderhoud uit voor enkele Canadese klanten en enquêtes. U kunt tijdens dit uur worden geconfronteerd met korte onderbrekingen van onze service. Meer info

Een PDF van een enquête afdrukken

Betaalde functie: Alleen bij bepaalde betaalde abonnementen kunt u een PDF afdrukken van een enquête. Kijk of dat bij uw abonnement het geval is.

Het enquêteontwerp downloaden in de PDF-indeling:

  1. Klik op het tabblad Enquête ontwerpen.
  2. Klik op / op de linkerzijbalk.
  3. Configureer de afdrukopties.
  4. Klik op PDF downloaden. Er wordt een PDF van het enquêteontwerp in uw standaardtaal naar uw computer gedownload.
  5. Nadat u de download hebt geopend, kunt u deze afdrukken vanuit het PDF-viewerprogramma dat u gebruikt (zoals Adobe Reader).

Afdrukopties

U kunt de volgende opties configureren als u uw enquêteontwerp afdrukt.

OptieBeschrijving
Stijl afdrukkenKies Geoptimaliseerd voor afdrukken om een PDF-versie in grijstinten van het enquêteontwerp te downloaden. Of kies Huidig thema gebruiken om een PDF-bestand in de themakleuren van uw enquête te downloaden.
Afbeeldingen opnemenVoeg uw logo, afbeeldingen en A/B-test met afbeelding toe aan de PDF.
Enquêtetitel opnemenZelfs als uw weergaveopties zijn ingesteld op het verbergen van de enquêtetitel, wordt de enquêtetitel aan de PDF toegevoegd als u dit vakje inschakelt.
Paginanummers opnemenToont de paginanummers boven aan elke pagina. Als uw weergaveopties zijn ingesteld op het verbergen van paginatitels, worden paginanummers niet weergegeven in het PDF-bestand.
Afdrukken met pagina-eindenElke nieuwe pagina in uw enquêteontwerp begint op een nieuwe pagina in de PDF. Eén enkele pagina in uw enquête kan meerdere pagina's in de PDF omvatten.
AfdrukstandKies Staand (verticaal) of Liggend (horizontaal).
PapierformaatKies Letter (8,5" x 11"), Legal (8,5" x 14") of A4 (210 mm x 297 mm)

Beperkingen

De volgende aspecten van uw enquête zijn geen onderdeel van de PDF-versie van uw enquêteontwerp:

Feedback krijgen? U kunt een online voorbeeld delen van uw enquête en mensen vragen opmerkingen achter te laten. Het online voorbeeld kan door anderen worden gebruikt om de enquête-ervaring te testen. Hun reacties worden niet vastgelegd.
Als u een enquêteontwerp opslaat als PDF, kunt u het gemakkelijker afdrukken, meenemen naar een vergadering of offline reacties op papier verzamelen. Bewerk de enquête of pas uw afdrukinstellingen aan, zodat de PDF uw volledige ontwerp afdrukt.

Ontvang antwoorden