m

Optie voor maandelijkse betaling

Het Standard-maandabonnement is een prima alternatief als u niet voor een heel jaar in één keer wilt betalen. Bij dit abonnement ontvangt u betaalde functies, zoals logica voor overslaan, aangepaste rapporten en exports. Zie maandabonnement →

U kunt tijdens het registreren uw abonnement en factureringsfrequentie (elke maand of om de twee, drie of twaalf maanden) kiezen in de sectie Overzicht op de check-outpagina. U moet precies weten hoe automatisch verlengen werkt voordat de verlenging plaatsvindt, zodat de volgende alleen in rekening wordt gebracht als u meer tijd nodig hebt.

Op dit moment zijn er geen maandelijks opties voor onze andere abonnement.

Maandelijkse reactielimiet

Eén ding dat voor alle maandabonnement geldt, is de limiet van 1000 reacties. Als u meer dan 1000 reacties verzamelt in een bepaalde maand bij een maandabonnement, moet u kosten voor overgebruik betalen.

Teamsamenwerking

Het is bij een maandabonnement niet mogelijk om een team te maken. Teams zijn alleen beschikbaar voor betaalde jaarabonnementen.

Een upgrade naar een jaarabonnement uitvoeren

Als u een upgrade wilt uitvoeren vanaf een maandabonnement naar jaarabonnement, moet u zich aanmelden en daarna een jaarabonnement kiezen in onze Abonnementen en prijzen. Als er betaalde tijd resteert in uw maandabonnement, wordt deze verwerkt in de kosten van het jaarabonnement. Dit bedrag wordt op de check-outpagina voor de upgrade afgetrokken van uw totale kosten.

Wij maken gebruik van de betalingsmethode die wordt vermeld in uw factureringsgegevens wanneer u een upgrade van uw account uitvoert. Pas uw betalingsinformatie eventueel aan voordat u een upgrade uitvoert.
 

*SurveyMonkey Audience-reacties worden apart verkocht.

Een maandabonnement is een prima abonnement als u niet voor een heel jaar tegelijk wilt betalen. U kunt hierbij per maand betalen en verlengen. Maandabonnementen omvatten 1000 enquêtereacties per maand, waarbij u voor aanvullende reacties moet betalen.

Ontvang antwoorden