m

Filteren op open opmerkingen of tekst

U kunt uw enquĂȘteresultaten filteren op specifieke woorden of zinnen die mensen mogelijk hebben gebruikt in antwoorden op open vragen.

Filteren op tags

Met de functies voor tekstanalyse kunt u terugkerende woorden of zinnen in uw tekstreacties identificeren en hieraan tags toevoegen, zodat u kunt filteren op deze tags.

Filteren op vraag en antwoord

Aangezien enquĂȘtedeelnemers soms synoniemen, onjuist gespelde woorden of afkortingen gebruiken, adviseren wij te filteren op meerdere woorden of zinnen. Scheid bij het maken van een filter de woorden of zinnen waarop u wilt filteren door een komma. De gefilterde weergave toont reacties die overeenkomen met de criteria voor antwoorden die in het filter zijn gedefinieerd.

U kunt filteren op de volgende vraagtypen voor open vragen:

  • Numerieke tekstvakken: Kies de rij waarop u wilt filteren en selecteer om resultaten te filteren die groter dan, kleiner dan of gelijk zijn aan de waarde die u invoert.
  • Enkelvoudig tekstvak of Commentaarvak: Voer een of meer woorden of een zin in waarop u wilt filteren en kies om reacties op te nemen die overeenkomen met Alle woorden, Willekeurige woorden of de Exacte zin.
  • Meerdere tekstvakken: Kies de rij om op te filteren en voer een woord of zin in. Kies voor reacties die overeenkomen met Alle woorden, Willekeurige woorden of de Exacte zin.
  • Contactinformatie: Kies de rij om op te filteren en voer een woord of zin in. Kies voor reacties die overeenkomen met Alle woorden, Willekeurige woorden of de Exacte zin.
  • Datum en/of tijd: Voer de datum en/of tijd in waarop u wilt filteren en kies voor reacties die zijn ingediend Voor, Na of Exact op die datum en/of dat tijdstip.
U kunt filteren op vraag en antwoord om in tekstvakken of commentaarvakken te zoeken naar specifieke woorden of zinnen.

Ontvang antwoorden