m

Enquêtes maken op basis van sjablonen

U kunt een enquête maken op basis van een SurveyMonkey-sjabloon om tijd te besparen en om er zeker van te zijn dat u evenwichtige enquêtevragen stelt die u van de benodigde gegevens voorzien. De vragen die worden gebruikt in deze vooraf gedefinieerde enquêtes zijn bedoeld om bevooroordeling te voorkomen en gebruik te maken van de beste praktijken op het gebied van het verzamelen van gegevens.

U kunt nog steeds de enquête en vragen aanpassen als u bent uitgegaan van een sjabloon. U kunt gerust vragen toevoegen of bewerken, vragen verwijderen en de de vormgeving van uw enquête wijzigen voordat u deze naar respondenten verzendt.

SurveyMonkey-sjablonen

Een enquête maken op basis van een SurveyMonkey-sjabloon:

  1. Klik op Enquête maken in de rechterbovenhoek van uw account.
  2. Blader door de pagina en kik op ALLE SJABLONEN.
  3. Kies een categorie in de lijst aan de linkerkant en blader door de beschikbare sjablonen of zoek sjablonen op trefwoord.
  4. Klik op een sjabloon om een voorbeeld van de enquêtevragen weer te geven en de enquête kort te bekijken.
  5. Wanneer u een sjabloon hebt gevonden die u wilt gebruiken, klikt u onderaan het voorbeeld op Deze enquête gebruiken.
  6. Bewerk de enquête op elke gewenste wijze.

Betaalde sjablonen

Sommige sjablonen zijn alleen beschikbaar voor betaalde plannen. Bij veel sjablonen met meer dan 10 vragen bijvoorbeeld moet u over een betaald plan beschikken. Sommige sjablonen met meer dan 10 vragen zijn beschikbaar voor alle plannen, maar u hebt een betaald plan nodig om de vragen in de sjabloon te bewerken.

Sjablonen waarvoor benchmarks beschikbaar zijn

Wanneer u door sjablonen bladert, geeft het benchmarkpictogram aan of er voor een vraag of sjabloon benchmarks beschikbaar zijn.

Lijst met sjablonen

De beste plaats om te bladeren door en een voorbeeld weer te geven van ons volledige scala aan sjablonen, is in uw account door de stappen hierboven te volgen. U kunt ook een lijst met sjablonen bekijken, maar deze pagina is niet even actueel als de informatie in uw account.

Teamsjablonen

Als u een primaire beheerder of beheerder bent van een team, kunt u uw eigen sjablonen maken die door iedereen in uw team kunnen worden gebruikt in de bibliotheek van uw team.

Als u lid van een team bent, kunt u gemakkelijk een nieuwe enquête maken op basis van een teamsjabloon in de bibliotheek of tijdens het maken van een enquête.

Aan de slag met een enquêtesjabloon. U kunt nog steeds de enquête en vragen aanpassen als u bent uitgegaan van een sjabloon. U kunt vragen toevoegen of bewerken, vragen verwijderen en de vormgeving van uw enquête wijzigen.

Ontvang antwoorden